Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért ilyen amorf a testem?...

Miért ilyen amorf a testem? Milyen sportot, vagy edzést kellene csinálnom, hogy változtassak rajta?

Figyelt kérdés
Első ránézésre egy vékony nő vagyok (178cm és 60kg). A súlygyarapodás mindig központi kérdés volt nálam, sajnos nem jönnek rám egykönnyen a kilók, pedig megfelelő az étrendem (mind minőségében, mind mennyiségében), valamint mozogni is szoktam. A lényeg, hogy a testem - szerintem - elég amorf. Deréktól felfelé nagyon vékony vagyok, a karjaim és az egész felső testem vékony. Ugyanakkor deréktól lefelé pl köldök alatt nem teljesen lapos a hasam, van egy kis kappanhájam. Szemből nézve viszont csípőtájékon is túl keskeny vagyok, holott oldalról/hátulról formás fenekem van, nem lapos. Combom is van, nem piszkafák a lábaim. Összességében tehát szemből nézve túl keskeny vagyok, oldalról nézve viszont van hasam és fenekem. Utóbbinak örülök, viszont a hasnak nem. Meg annak sem, hogy a felsőtestem ennyire vékony, meg hogy szemből a csípőm is keskenynek tűnik. Igazából egy teljes átformálás kellene, de nem tudom, hogyan kezdjek neki. A felsőtest formázására adott tanácsoknál kérlek titeket, vegyétek figyelembe, hogy így is kicsi a mellem, tehát olyan gyakorlatokat nem szeretnék végezni, ami még ezt a kicsit is eltünteti.
2015. márc. 1. 19:50
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Na, csináltam bikinis képeket elölről-oldalról-hátulról. Aki adna tanácsot a képek alapján, annak nagyon megköszönném! Képet csak privátban küldenék.
2015. márc. 4. 12:26
 12/12 anonim válasza:
Nekem is küldhetsz képet:)
2015. aug. 26. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!