Teljesen deszka alakom van, hogy változtassak?
168 cm és 50 kiló. Ha sokat eszem akkor nem oszlik el a zsír,hanem a hasamra gyűlik,de közben a karom vádlim, mellem tök vékony/lapos marad.
Viszont ha edzek akkor csak izom jönne föl,én pedig hájat is szeretnék (mellre, combra,seggre) mert semmi fognivaló nincsen rajtam:( Utálom az alakomat. Semmi csípőm nincsen és tök deszka vagyok. Tudom hogy ez genetika, de valamennyit nem lehet ezen segíteni?
22L
Ha kicsit elengedett tömegnövelő etrenden vagy akkor zsír is fog feljönni.
De ha mint keirtad a hasadra hízol akkor semmilyen modszerrel nem lesz nagyobb melled..
Sracok minek irtok neki edzest meg etrendet? Vilagosan leirta, hogy nem akar izmot.... igaz a kozhiedelemmel ellentetben az adja testunk formajat, vagyis attol lesz valakinek jo segge de a kerdezo nem akar izmot felszedni csak zsirt a kivant helyekre.
Megoldas: plasztikai sebesz
Egyébként nekem tetszik az ilyen alak :) Persze neked kell jól érezned magad. Nem mindenki szereti ezt a "legyen mit fogni rajta" alakot
A plasztikai sebész meg eszedbe se jusson! Egyébként ne gyorsan akarj hízni, hanem szép lassan, egyenletesen. A mozgás se árt (pl futás)
Egyébként szerintem szép lehetsz (legalábbis az én szememmel nézve) és gondolom nem vagyok egyedül. Annyira ne idegesítsd magad ezen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!