Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mit ajánlotok izomépítéshez?

Mit ajánlotok izomépítéshez?

Figyelt kérdés
Régóta járok kondizni és szeretnék szedni táplálékkiegészítőt. Csak nem tudom, hogy mit. Fehérjeport vagy tömegnövelőt. És azt se tudom hogy ezek mellé kell-e még szedni valamit.
2015. febr. 27. 18:06
 1/8 Musclemore ***** válasza:
Szedjél csirkemellet.
2015. febr. 27. 18:14
 2/8 - palilaci - ***** válasza:
Akartam ide irni egy hosszu monologot a magadfajtakrol.....de inkabb csak annyit mondok: Olvass sokat ( [link] mert nem vagy jartas a temaban
2015. febr. 27. 18:47
 3/8 Pörölyfej Béla ***** válasza:
Csirkemell kell neked rizzsel. Először étrend legyen. Utána gondolkozz kiegészítőkben.
2015. febr. 27. 21:56
 4/8 A kérdező kommentje:
Én úgy tudom, hogy az ilyen táplálékkiegészítők arra is szolgálnak, hogy esetleg a hozzám hasonlók aki nem tudják megoldani a napi hatszori étkezést jelenestben suli miatt, tudjanak fejlődni. Odafigyelek arra, hogy mit eszek és kiegyensúlyozottan is étkezem, csak nem tudom megoldani azt hogy egy folytába rizst meg csirkemellet zabáljak..de bocsánat hogy ilyen tudatlan vagyok és segítséget akartam kérni.
2015. febr. 28. 10:30
 5/8 - palilaci - ***** válasza:
Ne jatszd a megsertettet. Buta vagy ha azt hiszed ezekkel fogsz fejlodni etrend nelkul. Egy meglevo, kiszamolt etrend kiegeszitesere szolgal nem pedig helyettesitokent
2015. febr. 28. 10:58
 6/8 Pörölyfej Béla ***** válasza:
TK kenyér csirkemellel az iskolába. Belerakod a kenyeredbe a csirkét és megeszed. Biztos vannak még uzsonnás dobozok is. A rizst is lehet dobozból enni. Kiröhögni meg nem fognak, ha még ettől is félsz.
2015. febr. 28. 12:30
 7/8 A kérdező kommentje:
Rendben értem én. Megtudnám oldani valószínű hogy olyan kaját vigyek suliba is...csak nincs rá keret, sajnos szüleim pénztárcája nem tudná támogatni. De már vagy másfél éve csak tk kenyeret viszek mogyoróvajjal csirke/pulykamell sonkával (úgy tudom azok jók) meg zöldséggel.
2015. márc. 1. 17:01
 8/8 Pörölyfej Béla ***** válasza:
Nyugodtan vegyél fehérjeport akkor.
2015. márc. 1. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!