Tapsi018 kérdése:
Mit ajánlotok izomtömeg növeléshez? Folyt lent.
Figyelt kérdés
172cm vagyok 75kg nagyon gyors anyagcserém van, eddig jumbot szedtem hatása meg is volt, de szeretnék áttérni valami másfajta fehérjére mert túlságosan drágának találom azt a havi 13600forintot + a multivitamint amit hozzá szedtem, ha van valami jó tippetek kérlek segítsetek :)2015. febr. 27. 12:51
2/15 A kérdező kommentje:
wp
2015. febr. 27. 13:12
3/15 A kérdező kommentje:
miből gondolod, hogy nincs normális étrendem ?
2015. febr. 27. 13:12
4/15 - palilaci - válasza:
Jumbo nem feherje marpedig ugy emlitetted.
Ilyet irsz, hogy "hatas". Nincs hatasa, egy adag csirkerizsnek sincs hatasa. elelmiszerekrol beszelunk.... A jumbo pedig az egyik legotvarabb tomegnovelo. Veszel kulon feherjet meg gyors szenhidratot edzes utan egy adag feherje (MHN Whey, Stillmass WPC80 instant) +50g ch es kesz az edzes utani turmix.
5/15 anonim válasza:
mert akkor nem a jumbotól várnád a "hatást"
7/15 A kérdező kommentje:
És köszönöm a normális választ Pali :)
2015. febr. 27. 13:45
8/15 A kérdező kommentje:
CH alatt mit értesz? esetleg egy linket tudnál küldeni?
2015. febr. 27. 14:03
9/15 A kérdező kommentje:
Igazad volt a jumbónál tényleg vannak sokkal jobb minőségű fehérjék és olcsóbbak is! köszönöm a segítséget.
2015. febr. 27. 14:37
10/15 - palilaci - válasza:
ch=szenhidrat. edzes utan tokeletes a Biotechtol a carbox vagy a scitectol a carb F. a jumbo meg még mindig tomegnovelo nem feherje
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!