Tapsi018 kérdése:
Mit ajánlotok izomtömeg növeléshez? Folyt lent.
Figyelt kérdés
172cm vagyok 75kg nagyon gyors anyagcserém van, eddig jumbot szedtem hatása meg is volt, de szeretnék áttérni valami másfajta fehérjére mert túlságosan drágának találom azt a havi 13600forintot + a multivitamint amit hozzá szedtem, ha van valami jó tippetek kérlek segítsetek :)2015. febr. 27. 12:51
11/15 Osynho válasza:
A jumbonál valóban léteznek jobb minőségű fehérje kiegészítők, mivel a jumbo nem az. :D Sőt, a zöld jumboban alig van fehérje.
A "miből gondolod, hogy nincs normális étrendem ?" kérdésedre pedig egy másik kérdésed a válasz: "CH alatt mit értesz? esetleg egy linket tudnál küldeni?"
CH = szénhidrát.
12/15 anonim válasza:
Sok "profi" testépítő elfelejt vizet inni. Napi 4 liter nem árt, ha meg nagyvárosban élsz sima mentes víz.
13/15 anonim válasza:
Általában mindent vakon szoktál csinálni? Nem szerzel információkat arról a dologról amiket éppen csinálsz? Látom pár hónap és megunod, mert nem fogsz fejlődni ahogy elvárnád.
14/15 anonim válasza:
Most úgy ideirányítanám azt a gyereket aki tegnap kérdezte hogy miért rossz a dzsambó...
15/15 A kérdező kommentje:
Azért mert nem igazán vagyok még ebben a témában járatos még nem az jelenti, hogy pár hónap és rá fogok unni de tudd jobban... :dd
Ami biztos és szerintem jó is az az étrendem csak ezekkel a tápkiegekkel nem igazán vagyok MÉG tisztában ezért is kérdeztem rá. De ahogy elnézem már ez is bűn mert 3 ból ha egy ember aki normális és segítő választ tudott adni..:) Rosszindulatúságot meglehet tartani nem fogsz bele halni, senki se halt még bele :)
2015. márc. 18. 00:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!