Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen fehérjeporokat ajánloto...

Milyen fehérjeporokat ajánlotok 5-8000 ezer forint között? Amik tényleg jók és nem hülyeség megvenni

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok.már egy ideje edzek de úgy döntöttem elkezdek fehérjeport inni és örülnék ha segítenétek hogy mégis milyen kell edzés utánra .

2015. febr. 15. 10:37
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha nem vagy allergiás a tejre, akkor tejsavófehérje. Hogy innen már milyen gyártmány, izű, kieszerelésű, tökmindegy. Az alap többnyire mindegyiknél ugyanaz.

"nem hülyeség megvenni" Akkor nem hülyeség megvenni, ha van egy jó étrended, viszont nincs meg a napi fehérjemennyiség. Azt tudod pótolni turmixal. De étrend nélkül értelmetlen.

2015. febr. 15. 11:11
 2/4 - palilaci - ***** válasza:
elobb etrend majd ha azt ki kell egesziteni pl feherjevel mert nem tudod bevinni a napi mennyiseget akkor vegyel feherjeport. ha irtal volna egy testomeget akkor tudnank segiteni az etrendben.
2015. febr. 15. 12:28
 3/4 A kérdező kommentje:
52kg és 161 cm vagyok
2015. febr. 15. 14:17
 4/4 - palilaci - ***** válasza:

kell neked napi:

100g feherje (hus, tojas, turo)

250g szenhidrat (zab, rizs, krumpli, puff rizs, tk pekaruk)

50g telitetlen zsir (lenmagolaj, kokuszzsir)

+egy multivitamin.

shop.builderen olvasd el alapismereteket es nezz magadnak minta etrendet.

2015. febr. 15. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!