Szerintetek az megtörténhet hogy egy férfi úgy éli le az életét, hogy soha életében nem gyúrt, nem sportolt?
Bezzeg az én időmben. A 80'as években voltam huszonéves, Miamiban nőttem fel. Úgy kib#sztam magam, hogy egyből bevetek a maffiába! 16 éves repültünk ki anyámékkal, akkor még Arnie menő volt. Itthonról vittem a komcsi gyúrós magazint, abból vettem az edzéstervet ami főként fekvenyomást és koncentrált bicepszet tartalmazott. Mo.-n a házunk garázsában gyúrtam, kint meg akkora konditermek volt, mint itt egy TSZ. Aztán összefutottam Mike Tysonnal aki szinté elkezdte kib#szni magát. Megtanított gyúrni meg bunyózni. Csak ő bokszoló lett én meg maffiózó. Fel is nyomtam a karjaimat spéci amcsi porokkal meg minőségi koksszal 38-asról 47-esre röpke 1,5-2 év alatt. Aztán amikor nem volt lábam rájöttem, hogy guggolni is kéne. Elkezdtem guggolni, vádlizni is. Úgy felnyomtam a combizmomat, hogy nem volt rám gatya. A Hawaii ingeket úgy szakítottam el, hogy befeszítettem a karom. Utána nyertem egy miszter olimpiát. Ez egy életérzés, aki nem tudja milyen az nem is férfi, hanem punci!!!!444
Üdv, a nevem Ronnie Coleman
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!