Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Vékony férfiből hogy lehetne...

Vékony férfiből hogy lehetne izmos férfi? 20-25 kg-t szeretnék hízni és izmosodni is!

Figyelt kérdés
18 éves vagyok és csak 56kg elég vékony karjaim vannak, szeretnék elkezdeni edzeni de nem tudom hogy fogjak hozzá és milyen gyakorlatokat érdemes csinálni! Súlyzó meg effélék sajnos nem állnak a rendelkezésemre! Szeretnék minimum 70-75 kg-ra felhízni és izmos lenni! Tudnátok segíteni hogy miket egyek és hogy milyen gyakorlatokat csináljak? Köszönöm előre is
2015. febr. 2. 00:49
 1/8 anonim válasza:

Jo étrend,edzésterv,pihenés és tápkiegek.

Ezek kellenek:)

2015. febr. 2. 01:46
 2/8 anonim ***** válasza:

Hizni mi a fenenek akarsz?

Akkor nem izmos lennel hanem kover.

2015. febr. 2. 07:07
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
20-25 kg izmot azért elég kemény felszedni és beletelik jó pár évbe meg elég kitatónak kell lenni.
2015. febr. 2. 07:17
 4/8 anonim ***** válasza:

Több legyen a napi tápanyagbevitel,mint a felhasznált. A bevitt tápanyag legalább 20%-a fehérje (személy szerint csirkemell-rizs-tejbegríz diétával fél év alatt 3-4 kg-ot nőttem). Kezdésnek én saját testsúlyos edzéseket javaslok (nekem legalábbis ez volt a legjobb). Egyrészről nem kell hozzá súlyzó,másrészről lehet könnyített verziót használni. Én annak idején 3 körös erősítésekkel kezdtem (mint középiskolában) fekvő, felülés, törzsemelés néha guggolás + vádli. A lényeg, hogy szabályosak legyenek a gyakorlatok (ha a fekvő nem megy,lehet könnyítetten csinálni, letett térddel). Később lehet nehezíteni változatosabbá tenni a gyakorlatokat, nehezebbekkel -pölö húzódzkodás, tolódzkodás-variálni. Ha már mindenből tudsz gond nélkül 25-ös szériákat nyomni jöhetnek a súlyok. Heti három alkalom (+ én anno beraktam 1 futást illetve pihenőnapokon, ha úgy volt kedven egy-egy laza úszás). Legalább napi 8 óra pihenés és rengeteg kitartás.

Ez mind saját tapasztalat, biztosan vannak, akik jobban tudják (olyanok mindig vannak), illetve még azzal egészíteném ki, hogy soha nem "építettem testet", hanem inkább sportoltam (birkózás, szertorna, baranta) valamit és annak következtében a fentiekkel együtt sikerült vézna kisfiúból, sportos testalkatú férfivá érnem. :D

2015. febr. 2. 09:24
 5/8 anonim ***** válasza:
12%
jó fehérjedús, szénhidtátszegény, vitaminban gazdag táplálkozás, saját testsúlyos edzéssel, felváltva sulyzózással.
2015. febr. 2. 10:16
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
5-ös, ah szénhidrátszegényen eszik, akkor nem fog tudni izmot növelni.
2015. febr. 2. 10:37
 7/8 Pörölyfej Béla ***** válasza:
Ne akarj zsírosodni. Lehet, hogy nem is tudsz, gondolom nem is vagy olyan fajta. Ez előny is lehet, mert "szárazan" fog jönni az izom. Olvasd el a Sárga kapszulát. Aztán ha van még kérdésed, akkor tedd fel.
2015. febr. 2. 10:50
 8/8 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm a válaszokat sokat segítettek
2015. febr. 3. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!