Vékony férfiből hogy lehetne izmos férfi? 20-25 kg-t szeretnék hízni és izmosodni is!
Jo étrend,edzésterv,pihenés és tápkiegek.
Ezek kellenek:)
Hizni mi a fenenek akarsz?
Akkor nem izmos lennel hanem kover.
Több legyen a napi tápanyagbevitel,mint a felhasznált. A bevitt tápanyag legalább 20%-a fehérje (személy szerint csirkemell-rizs-tejbegríz diétával fél év alatt 3-4 kg-ot nőttem). Kezdésnek én saját testsúlyos edzéseket javaslok (nekem legalábbis ez volt a legjobb). Egyrészről nem kell hozzá súlyzó,másrészről lehet könnyített verziót használni. Én annak idején 3 körös erősítésekkel kezdtem (mint középiskolában) fekvő, felülés, törzsemelés néha guggolás + vádli. A lényeg, hogy szabályosak legyenek a gyakorlatok (ha a fekvő nem megy,lehet könnyítetten csinálni, letett térddel). Később lehet nehezíteni változatosabbá tenni a gyakorlatokat, nehezebbekkel -pölö húzódzkodás, tolódzkodás-variálni. Ha már mindenből tudsz gond nélkül 25-ös szériákat nyomni jöhetnek a súlyok. Heti három alkalom (+ én anno beraktam 1 futást illetve pihenőnapokon, ha úgy volt kedven egy-egy laza úszás). Legalább napi 8 óra pihenés és rengeteg kitartás.
Ez mind saját tapasztalat, biztosan vannak, akik jobban tudják (olyanok mindig vannak), illetve még azzal egészíteném ki, hogy soha nem "építettem testet", hanem inkább sportoltam (birkózás, szertorna, baranta) valamit és annak következtében a fentiekkel együtt sikerült vézna kisfiúból, sportos testalkatú férfivá érnem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!