Lestat_626 kérdése:
Orvosok! Lehetséges-e egy olyan helyzet, hogy ha egy nő egy időben (pl. egy nap) 2 férfival is együtt volt és IKREI születtek, akkor megtörténhet-e olyan, hogy az egyik gyerek apja X férfi a másiké pedig Y? Remélem érthető a kérdésem. :D
Figyelt kérdés
2014. jan. 7. 09:37
1/10 anonim válasza:
Nem vagyok orvos, de úgy tudom, előfordulhat.
2/10 anonim válasza:
Igen, egyszer volt egy ilyen sztori valamelyik esti pletykaműsorban. (talán az Aktívban). Ráadásul ez egyik baba fekete bőrű lett, a másik fehér. Azt mondták az orvosok, hogy ennek az esélye 1 a nagyon sok millióhoz, már nem emlékszem a számra. De épp ez az anyuka volt az az egy, akinél összejött.
3/10 anonim válasza:
Azt kihagytam, hogy az anyuka Angliában szült.
4/10 anonim válasza:
Kétpetéjü ikrek esetében lehet. Valoszinüsége nagyon kicsi.
5/10 anonim válasza:
Így van, csak kétpetéjű ikrek esetén lehetséges!
6/10 anonim válasza:
Lehet, de kisebb az esélye mint megnyerni a lottó 5öst.
7/10 anonim válasza:
Nem bíííííírom megállni. Neked nincs józan paraszti eszed? Nem tanultál biológiát? Vagy csak orvosnak hiszel?
Ha két pete érett, akkor természetesen előfordulhat. Az esély meg nyilván nagyon kicsi.
8/10 anonim válasza:
Hát ehhez nem kell orvosnak lenni, csak figyelni kellett volna biológia órán...
A választ meg már leírták!
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális válaszokat! :)
2014. jan. 7. 12:53
10/10 anonim válasza:
Ismerősöm bíróságon dolgozik, ő mondta, hogy az egyik apasági pernél volt ilyen. Ikrek voltak a babák, anyuka nem tudta, melyiktől vannak, mindkettő ellen megindította az apaságit, és a DNS vizsgálat igazolta, hogy az egyik baba az egyik apukától, a másik meg a másiktól van. Tehát előfordul itthon is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!