Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tömegelek és a hasam baromi...

Tömegelek és a hasam baromi nagy illetve a fenekem és a mellem zsíros ide rakodik le a zsír miközben a kezem vállam hátamon alig van felesleg ez így normális?

Figyelt kérdés
2015. febr. 15. 21:41
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Itt is vered a nyálad hogy te milyen remek csávó vagy, ÉS még vegán is. SENKIT NEM ÉRDEKEL. Ennyire nincsenek barátaid, vagy ők már megunták hogy fellengzősködsz ezzel?

4km 20 perc alatt neked teljesítmény? :D

Én 12 perces futás alatt minden gond nélkül letoltam 3km-t még középiskolában! Pedig akkor nem edzettem semmilyen tekintetben. Lehet már az akkori önmagam röhögve lefutna. ÉS MÉG CSAK VEGA SE VAGYOK! :O

Az a kislány meg semmi rendkívülit nem csinál, nem tudom hova magasztalod. Neki ez tetszik tolja. Azt láttam pár videójából hogy mint a legtöbb ilyen vega sértésnek veszi ha valaki húst eszik, és nem vasággyal 40 kiló. Hát hajrá, engem nem tud érdekelni. Én se nyomom senki arcába hogy naponta mennyi húst eszek, nem értem az ilyenek miért érzik ennyire fontosnak hogy ilyen pofátlan módon ítélkezzenek, és hittérítő módon nyomják a saját kis meggyőződésüket.

Éld a k*** életed, és ne mással foglalkozz könyörgök!

Te is jössz ide szítani vitákat, csak hogy villogj hogy vega vagy. Ismétlem: senkit nem érdekel.

Az meg a másik hogy a tudásod a táplálkozástudományban erősen hiányos, így hamar elvérzel bárki ellen.

2015. febr. 17. 00:10
 22/24 anonim ***** válasza:

Imádlak. :))

Idd csak a fehérjeporodat, végül is, nem segítenéd a világot azzal, hogy nem ölsz meg szegény állatokat, amik nem tettek ellened semmit.

De az gondolom téged nem érdekel, hogy rengeteg élelmet pazarolunk el arra, hogy állatokat tenyésszünk, és megegyük őket... És a növekvő igény miatt ugye kellenek az új antibiotikumok, új növekedési hormonok.

De ezek leperegnek rólad, mert egy egoista kis senki vagy, akinek a hús = GODMODE

És nyilván így a hús is olyan egészséges, hogy egyszerűen leolvadnak tőle a zsírraktárak... :))

Egyébként, személyeskedéssel nem igen mész semmire.

Én is kitalálhatnám rólad, hogy egy elhízott zsírmalac vagy, aki egész nap a gép előtt veri, mégse teszek ilyet.

Mert nem tudhatod, hogy én ki vagyok, és ez igaz fordítva is...

Én nem erőltettem sehol a vegán életmódot, én is írtam, hogy nem vagyok teljesen vegán, de ettől függetlenül ez a legegészségesebb diéta a világon.

És ezt nem tudjátok megcáfolni, csak azt mondjátok hogy milyen szánalmas hogy írok arról, hogy a veganizmus egészséges...

Semmi bizonyíték nincs arra, hogy ne lenne igazam, csak a nagyon intelligens visszaszólások jönnek, amiknek nincs semmi alapjuk. :)

Én mutattam kutatásokat, ha azok nem megfelelőek, akkor sajnálom.

A tények leszoktak peregni az emberekről, mert nem szeretnek kilépni a komfort zónájukból.

Mert mama rántott húsa túl finom ahhoz, hogy én egy gyenge, alultáplált vegánra hallgassak?

;)

Érzelmi kötődéseitek van a hús iránt, ezért kapjátok fel a vizet, amikor én egy olyan diétáról beszélek, amiben tilos olyat enni(hozzáteszem: olyan diéta, amiben tilos ölni...).

Hidd el, nem érdekel, hogy mit gondolsz rólam.

Nem érdekel, hogy te engem milyen fellengzősnek gondolsz, mert csak gondolkodni kéne, és rájönnél, hogy a saját magad ellensége vagy.

Ez a legjobb diéta, amit a tested/egészséged fenntartásához követhetsz.

Egyébként, vegán testépítők, ajánlom figyelmetekbe:

https://www.youtube.com/channel/UCr2eKhGzPhN5RPVk5dd5o3g

https://www.youtube.com/user/nashmedina

Milyen gyengék ezek a vegánok. :)

2015. febr. 17. 14:46
 23/24 anonim ***** válasza:

Látom telitalálat volt amit írtam töki, mert nagyon kihoztalak a sodrodból. :D :D

Vagdalkozol mint valami sértett napközis :D

Én a legnagyobb örömmel döföm le saját kezemmel a disznót, hogy utána a meleg, gőzölgő húsából süthessem meg a legfinomabb falatokat! Te bezzeg növényeket gyilkolsz halomszámra a könyörület köpenyébe burkolózva. Én legalább nem vagyok képmutató.

Leszrom a diétádat, és ezzel itt mindenki így van. Csak valami élettelen kis... vagy, akinek nincs jobb dolga mint ezt reklámozni hogy ő vega, és ettől ő jobb ember.

"én sehol nem erőltettem" nem a f-t nem! folyamatosan ezt tolod, és most is csak erről írsz. Ez a baj hogy nem veszed észre hogy senkit nem érdekel hogy girnyó vagy, és vega.

"De az gondolom téged nem érdekel, hogy rengeteg élelmet pazarolunk el arra, hogy állatokat tenyésszünk, és megegyük őket"

Ez hol pazarlás? Te szénát, meg moslékot rágcsálsz ebédidőben? Tipikusan vmi városi ficsúr vagy, aki életében nem látott disznóólat, és nem látott még igazi falusi disznóvágást.

Húst eszem tehát egoista vagyok. REMEK KÖVETKEZTETÉS! Ez hogy jött össze? kkor te vegán vagy, ezért bu*i vagy. Nah?

"blablabla nem tudjátok bebizonyítani blablabla akkor is a vega a legjobb blablabla"

Tudod mit? Akkor így van! Legyél vele boldog mint egy hittérítő akit meghallgat piri néni az édes élet előtt. Sehol nem érdekel, és ugyanúgy húsevő leszek, ahogy a világ 90%a is. CSÁ!

Neked van érzelmi kötődésed a hús ellen, te beszélsz szegény állatokról, és gyilkolásról vedd már észre. A saját kisebbségi komplexusod vetíted folyamatosan itt ki másokra.

"saját magad ellensége vagy" legalább tudnád hogy hol kell használni a közhelyeket.

És kisebbségi komplexus at it's best: ki mondta hogy gyengék a vega testépítők? Megint a saját kis bizonytalan lelki világod vetíted itt ki. Sehol nem érdekel ez se, és nem változtat semmin se.

Olyan kis nyomi butthurt vagy, legalább ne vagdalkoznál ennyire bénán. Mennyé fogyókúrásokhoz, ott örülni fognak az ilyen embereknek. SZIA!

2015. febr. 17. 15:05
 24/24 anonim ***** válasza:

Inkább én hoztalak ki a sodródból.

Megint személyeskedünk, kedves 81%-os. :)

Hazudjak neked, és mondjam azt, hogy a vegánok nem jobb emberek attól, hogy nem ölnek/esznek ártatlan állatokat?

Te vagy elkényeztetve, mert nem tudod beleélni magad az állatok helyzetébe.

Mi lenne ha te lennél a 501-es számú malac, akit legyilkolnak, csak azért hogy valaki egy jót falatozzon?

Nagyon szépen kiragadsz egyébként darabkákat a kommentjeimből, és azokat próbálod gúnyolni, de semmi értelme. :)

Én nem fogok sírni azért, mert valaki sérteget az interneten. De ezt már jó párszor leírtam.

Megint érzelmi alapon jössz.

Ki nem szarja le, hogy te hogy érzed magad amikor ledöföd a malacot?

Ettől még helyes lesz a cselekedeted?...

Ugye nem.

Az meg kisebbségi komplexus, hogy mutattam vegán testépítőket, akik tovább igazolják, hogy a vegánok egészségesek?

Oké... :)

Én ezt egész nap tudom ám folytatni. Értelmes dolgot úgy se fogtok mondani, mert akkor beismernétek, hogy lehet, csak lehet, hogy nincs igazatok.

De ez nem fog megtörténni. :)

Úgyhogy egyed csak tovább a hulládat. Egészségedre. :)

2015. febr. 17. 15:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!