Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tömegelek és a hasam baromi...

Tömegelek és a hasam baromi nagy illetve a fenekem és a mellem zsíros ide rakodik le a zsír miközben a kezem vállam hátamon alig van felesleg ez így normális?

Figyelt kérdés
2015. febr. 15. 21:41
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
hiába számolod a ch, fehérje, és zsírt, ha zsírosodsz, akkor rossz minta alapján számolod...
2015. febr. 16. 00:36
 12/24 anonim ***** válasza:

Lol.

Imádom, hogy amikor vegánt írok, rögtön megy az ellenségeskedés. :D

Nekem teljesen mindegy, hogy milyen sz*r a fizikumod amiatt, hogy nem tudsz egy jó diétát összeállítani.

Csak mondom, hogy minden fitneszben népszerű személy nyom valami cuccost, és nem fogsz úgy kinézni sose, csak ha te is elkezded.

Ellenben érdekes, hogy a vegánok nem is erőlködnek, és még is kevés zsírt látsz a testükön?

Vajon ez miért van?

:))

2015. febr. 16. 16:47
 13/24 anonim ***** válasza:
*mert nem tudsz egy jó diétát összeállítani.
2015. febr. 16. 16:49
 14/24 anonim ***** válasza:
nem azzal van a baj, hogy a vegánokról írogatsz, hanem azzal, hogy alapjáraton semmi keresnivalód nincs az agyhalott hülyeségeiddel a testépítés kategóriában + a vegánságról is nagyon kevés ismerettel rendelkezel... de azért isteníted...
2015. febr. 16. 18:46
 15/24 anonim ***** válasza:
49%

Gondoltam hogy agyhalott vagyok, azért erősödök meg izmosodok folyamatosan.

Vagy biztosan csak a genetikám miatt.

:))

2015. febr. 16. 19:39
 16/24 anonim ***** válasza:

Ja, egyébként nem vagyok vegán.

Sehol se állítottam azt, hogy vegán lennék.

De sok szénhidrátot eszek, mert az csak energia számomra, amit elhasználok az edzéseimhez.

Sőt, otthon lehetek akár egy egész hetet: Ha nem eszek zsíros kaját, akkor nem pattog ki az arcom se, és ugyanolyan szálkás maradok, hiába eszek én meg 10 db almát...

Egyszerűen nem fog lerakódni, persze, nem mondom hogy ez mindenkinek beválik...

De azért érdemes növelni a szénhidrátot, mert semmi negatív következménye nincs.

2015. febr. 16. 19:45
 17/24 anonim ***** válasza:
még mindig az a baj, hogy fogalmad nincs semmiről... nem veszed számításba, hogy nem csak ektomorf emberek élnek a bolygón... + rohadt sok a rizsa, de nincs mögötte semmi bizonyíték, csak, az, amit leírsz... + példálózol egy elől deszka hátul léc youtube bloggerrel, a testépítés kategóriában... akinek mellesleg belenéztem a videóiba, és 1000* többet tud a vegánságról, mint hogy megegyen 10 almát a szénhidrátjáért. pont almát, ami híres a mérhetetlen szénhidrát tartalmáról a maga kis 10-13 grammocskájával
2015. febr. 16. 20:15
 18/24 anonim ***** válasza:

Nekem teljesen mindegy hogy mit hiszel és mit nem.

Csak annyi kéne, hogy légy őszinte magaddal.

Vagy olyan szinten fitt, hogy most azonnal lefuss/letekerj 4 km-ert?

Mert én igen.

Az, hogy mi igaz, és mi nem, azt saját magadnak kell megtapasztalnod.

Én csak mondom a magamét, bizonyítékokat meg nem kell mutatni, mert azok csalókák lehetnek.

Freelee egyébként nem foglalkozik testépítéssel, hanem bicajozik, majdnem versenyszinten.

És miért kéne neki izmosnak lenni, ha a fitneszes csajok 99%-a nyomja a szert, mint pl. a primo?

2015. febr. 16. 20:33
 19/24 anonim ***** válasza:

4km... és a fittség mégis hogy a francba jön össze... dagadt vagyok, nem mozgásképtelen, egy átlagos hétvégémen 150-200km-t tekerek. ha ehhez hozzávesszük a heti munkába járás napi 10km-ét, akkor a 4km tekerésed enyhén a röhelyes kategória ha a fittség a téma...

"Én csak mondom a magamét, bizonyítékokat meg nem kell mutatni"

ezt a mondatodat... ezt erre, basszus erre nem is lehet mit reagálni... ezzel megmondtad a frankót. Ezzel remélem a legtudatlanabb kérdező is levágja, mennyire sok fogalmad van a saját állításaidról...

és, hogy Freelee-nek miért kellene izmosnak lenie? mert a testépítés kategóriában vagánykodsz vele... talán azért...

"Ő vegán és csak szénhidráton él.

Semmi zsír és fehérje."

ezt az igenokos megállapításodat pedig te magad is meghazudtoltat a kis 2 kérdésen átívelő vitánkban vitánkban már nem egyszer...

2015. febr. 16. 20:49
 20/24 anonim ***** válasza:

Én most nyomattam le egy 1,5 órás edzést, de a 4 km-ert 20 perc alatt simán tudnám teljesíteni...

A fittség is téma, hiába vagyunk a testépítés kategóriájában.

Ja, és mi is a testépítés?

Tudod mi az az első szó, ami eszembe jut róla?

Gyógyszertár. :)

Az, hogy Freelee kialakított magának egy fitt testet, az már gondolom nem testépítés neked?

Végül is nem formálta olyanná a testét, hogy megfeleljen magának... :P

Az meg, hogy semmi zsír, és fehérje...

Ebben tévedtem, igazad van, azonban nem foglalkozik egyiknek sem a bevitelével, mert nincs rá szüksége, mert megkap minden vitamint a gyümölcsökből, zöldségekből, amikre neki szüksége van.

2015. febr. 16. 21:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!