Kardióval vagy súlyzós edzéssel fogyhatok könnyebben?
IR - rá kell szoktatni a tested a zsíradaptáltabb metabolizmusra, hogy kevésbé függj a CH-tól. Baromira nehéz és hosszú folyamat. Remélhetőleg az edzés és fogyás is rendbetesz és akkor erre nem is lesz szükség.
pm - mitől?
Fogyni kalóriadeficettel lehet, amit a CH-ból, esetleg a zsírból származó energia csökkentésével érsz el. A súlyzós edzés és a "magasan" tartott fehérjebevitel segít az izmok megóvásában, az AEROB!!! (és nem kardió!!!) mozgás pedig segít kalóriadeficitbe kerülni.
Ennyi.
Mindjárt itt lesznek...
3, 2, 1...
Van egy normalis fogyasi ütem zsirbol-heti kb fél kiló-amit mindkettővel el lehet erni.
A sulyzos azert jobb mert az izmaidat fenntartja.
Mondjuk nem ertem a sulyzozas es a kardio miert zarja ki egymast nalad..
és a lényeg:
31/L/172/72.5kg
Én még nem ketóztam és nem is ajánlom. Zsíradaptáltabb, nem zsíradaptált. Tehát csak csökkentsd a CH és növeld a zsírt, de ne menj szélsőségekig. Az energiabevitelre a ketónál is figyelni kell.
"magas az inzulin szintem" - lehet, nem jól tudom, hogy mi az IR. Mitől magas az inzulinszinted? Annak nem az I-es típusú cukorbetegséghez van köze?
"Konkértan rendelem, mert nem vagyok a számolgatás nagy bajnoka" - És mi van, ha azok, akiktől rendeled sem nagy bajnokai a számolgatásnak? Én nem bíznék más kajájában. könnyen bele lehet tanulni a számolgatásba. Nyilván le kell mondani egy két komplex ételről, ahol már nem igazán követhetőek a makrók, de valamit valamiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!