Milyen olyan ételeket ismertek ami megkönnyiti a
tömegnövelést?
Figyelt kérdés
olyan ételekre gondolok, amit nem kell elökésziteni, és hordozható, mint például a puffasztott rizs! csak azért, mert egész nap eszem, rizs, zöldség, gyümölcs, csirke, zab, tojás, de a súlyom nem nő, bár a teljeditményem fejlődik, de annyira rajtam nem látszik. 70 kilós vagyok, már 100al megy lazán a fekve nyomás, vagy 180al a lábtoló, de ránézésre ezt meg nem mondaná senki. ötlet?
Növeld meg a zsírbevitelt is, persze nem disznózsíron kéne élni. Lenmagolaj, tökmagolaj, olívaolaj, kókuszzsír, tőkehalmáj konzerv, olajos magvak. Ezekkel tudsz bevinni pluszkalóriát. :) Edzés utáni turmixod miből áll?
2015. febr. 9. 19:03
2/14 A kérdező kommentje:
turmix: 50 gram carb-f, 40g protein, 5g kreatin, és edzés közbe 7g BCAA továbbá 1-2 kanál dextróz is szokott lenni , ha van!
2015. febr. 9. 19:05
3/14 anonim válasza:
Nekem pöccre ez volt a turmixom 2 hónappal ezelött..ettem ettem és nem jött a tömeg..:D aztán váltottam VitarGO!-ra
megmondom őszintén sajnáltam rá a pénzt,de megérte :) 60 gr vitargo + 5 gr kreatin+ fehérje a mostani turmixom,jó étrend mellett én most vagyok 74 kg :) 2 hónap alatt +6kg,persze jött 1 kis zsír is..na de ez egyénfüggő. Én ezt megpróbálnám a helyedben,sok szerencsét! :)
2015. febr. 9. 19:10
4/14 A kérdező kommentje:
köszi az ötletet! én 60ról kezdtem és 70 lettem, ez kb 8 hónap alatt, aminek nagyon örülök, mert nincs rajtam sok zsir, csak az a bajom hogy kb 1 vagy 2 hónapja mintha megálltam volna a fejlődésben, persze a súlyok mennek, de az izomtömeg nem. lehet kiprobálom amit mondtál!
2015. febr. 9. 19:13
5/14 anonim válasza:
Töltött káposzta,tokaszalonna,tepertő,nudli,szalámi keksz,fonott kalács szalámival vajjal,sajtos májkrémes zsömle...
2015. febr. 9. 19:15
6/14 A kérdező kommentje:
az ilyen embereket le kéne lőni
2015. febr. 9. 19:18
7/14 anonim válasza:
Teljes kiorlesu vagy rozskenyer tehat valami kenyer ami normalis.
Mogyoróvaj
Banán.
Ebbol csinalsz egy szendvicset abban lesz mikrotapanyag, jo szenhidrat, rost, jó zsir. Es feherje is lesz benne nem konkret forrasbol de lsszejon egy jobb adag.
Es ha 100 kg-mal lazan megy a fekvenyomas neked akkor nem lesz nagyobb izomtomeged ha ennyivel nyomsz de elkezdesz tobbet enni.
Lehet neked a genetikad miatt 140-nel kell majd nyomni hogy jó mellizmod legyen. A teljesitmenynovelesre koncentralj ugyanugy.
2015. febr. 9. 19:19
8/14 anonim válasza:
Nincsmit! Hajrá :D ja igen,még elfelejtettem próbáld meg a hmb+ beta alanine párost :) Ez is nagyon fokozza a teljesítményt.
2015. febr. 9. 19:21
9/14 anonim válasza:
Jó szó szerint visszaolvasni, amit beírtam ide egyszer. :)
2015. febr. 9. 19:21
10/14 anonim válasza:
A vitargo viszont tök fölösleges, biztos, hogy nem fejlődsz tőle jobban. Menjen 60g dextróz, a többi pénzt inkább költsd lenmagolajra.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!