Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mit egyek hogy felszedjek...

Mit egyek hogy felszedjek minél több kilót magamra ( egyenlőre nem izmot. )?

Figyelt kérdés
Egyenlőre nem az a lényeg hogy jó izmos testem legyen hanem csak átlagos,és ehhez kéne még 10-15 kiló (55 vagyok 175cm)..mit kéne ennem esetleg csinálni mellé? utána felszedtem valamit úgy már jobban érezném magam,edzés is könnyebben menne.köszi
2015. febr. 6. 00:14
 1/8 anonim ***** válasza:
Tokaszalonna,töltött káposzta,hamburger sült krumplival,tepertős palacsinta,hurka,kolbász,zsíros kenyér,cukros zsíros kenyér,túros csusza sok cukorral...
2015. febr. 6. 01:57
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Rengeteget írtam, majd visszatöröltem. Nem oktatok, nem tanácsolok, csak válaszolok a kérdésedre inkább. Puffasztott rizs. Napi 1 zacskó /10db elég is. Plusz B komplex vitamin (1db tabletta, bármilyen patikába, hasonló helyen kapható). Ettől lesz étvágyad.
2015. febr. 6. 02:01
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
már bocs, de mi alapján gondolod, hogy 15kg túlsúllyal könnyebben menne az edzés?
2015. febr. 6. 08:10
 4/8 anonim ***** válasza:

Alapvetoen az okosabb embereknek akik egy izmosabb fizikunot szeretnenek egy lassu tomegelest erdemes csinalni ahol 1-1,5 kg jön fel egy hónapban.

Teged csak az erdekel hogy tömeget szedj fel minel gyorsabban ehhez is erdemes egy jo edzesterv de probalj inkabb havi 2 kg-mal tomegelni.

2015. febr. 6. 10:52
 5/8 tkodit ***** válasza:
100%
Tudom, hogy nem válasz, de miért akarsz felpakolni magadra 10 kiló zsírt? Az kinek jó? Ha jelenleg vékony vagy, és erre felszedsz ennyi zsírt, akkor szörnyen puhány, rengős testalkatod lesz.
2015. febr. 6. 12:45
 6/8 Pörölyfej Béla ***** válasza:
100%

Tömegnövelő étrend+ Súlyzós edzés.

Szerintem te zsírt akarsz izommá alakítani, már megint. Ami nem létezik.

2015. febr. 6. 12:53
 7/8 - palilaci - ***** válasza:

Ne felj nem leszel izmos. Ilyen hozzaallassal soha. Atlagos testalkatot meg ne akarj (zsir+nulla izom) mert akkor ugy fogsz kinezni mint egy teleszart buvarruha. Kezdj el edzeni meg rendesen taplalkozni es akkor talan par ev mulva fogsz kinezni valahogy.

Kell neked:

-tomegnovelo etrend

Tehat napi min.

110g feherje (hus,hal,tojas,turo,proteintapkieg)

250-300g szenhidrat (zab,rizs,krumpli,tk pekaru)

60g zsir

(Lenmagolaj, kokuszzsir)

-kezdo atmozgato edzesterv ( [link] )

-alapismeretek

+erosebb multivitamin

Nem leszel tulizmos, ennyi a minimum amit megtehetsz a celodert.

2015. febr. 6. 12:59
 8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek.
2015. febr. 8. 03:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!