Van valmi jó tippetek fotózáshoz? Hogyan lehetek minél tónusosabb?
Este "eseményre" vagyok hivatalos, hogyan hozhatnám ki magamból a maximumot? Izomügyileg :)
Arra gondoltam, hogy du. nyomok pár ismétlést nehéz súllyal, teljes testre, hogy bedurranjak. Mit tehetek még?
Barnítókrém, smink az izmok körvonalára.
Bedurranást meg szerintem kis súlyokkal csinálj, nagy ismétléssel, attól jobb bedurranást érhetsz el (vérerek tágulása, vérbőség kialakulása, izom tápanyag ellátottsága). A versenyzők is gumikötéllel szoktak ilyesmit csak a verseny előtt közvetlen.
Sok sikert amúgy!
Jut eszembe a barnító krém nem is jó, mert te fotózásra mész, ott pedig be tudják úgy állítani a fényeket hogy jó legyen. Ha kell kérd meg a fotóst rá hogy úgy állítsa be, hogy minél jobban kihozza, szerintem érteni fog hozzá, és tudja majd mit kell csinálni
Barnítót a versenyzők is azért szoktak, mert 100000 lumennel bombázzák őket színpadon, és a fehér bőrön olyan hatást kelt, mintha kisebb lenne az izom, vagy nem látszik a tónusosság. Valami ilyesmi.
Köszi a tippeket :) csak azért gondoltam nagy súlyra, mert kevés időm lesz, de ha belegondolok tênyleg jobb kicsivel. Majd iparkodok:)
Esetleg még ha sok vizet innék?
Köszi a tanácsokat!
Nem kimondottan izmozós képek lesznek, csak szeretném ha úgymond hangsúlyos lenne a sportos testalkatom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!