Normális ha este éhezem?
Egy edző 20 éves,76kg férfinak ez megfelelő étrend?
Egész este éhezem sajnos,nem tudom ez mennyire ártalmas,tehát ha lenne valami javaslatotok, hogy mit változtassak rajta,örömmel fogadnám.
Reggeli:
Szendvics:barna kenyér,felvágott (csirke-, pulykasonka) , sajt (Mozzarella vagy valamilyen alacsony zsírtartalmú) ,idényzöldség (paprika, paradicsom, retek, hagyma, uborka, akármi)
vagy
Müzli tejjel
10 órai:
Alacsony cukortartalmú gyümölcs.
Ebéd:
10 dkg roston sült hal 100g barna rizs, 1 bögrényi párolt zöldbabbal, 1 kis körte
Uzsonna:
Általában fehérje shake,mert úgy jön ki az edzés.
+egy kis csirkemell
Vacsora:
Joghurt, vagy cukormentes joghurt ital.
Ne haragudj, de 59 kiló vagyok 15 éves, és 3szor ennyit eszem naponta mint a te étrended, nem hiszem el hogy az egészséges hogy ennyit eszel, főleg ha éhséget is érzel.
Kötekedés nélkül mondom :)
Bár biztos van rá magyarázat, hogy miért este jön ki igazán az éhség, de egy biztos: ez az étrend hulladék, ráadásul az éhezéssel egyenértékű. Ennél még egy átlagos ember étrendje is jobb, az ugyan nem figyel arra, hogy cukormentes joghurtot igyon, de legalább normális mennyiséget juttat a szervezetébe.
Nem túlzásként mondom, hogy én ezt a mennyiséget 2, nagyon maximum 3 étkezés alatt megeszem, és egy nap 5-6 étkezésem van.
Gondold újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!