Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Normális ha este éhezem?

Normális ha este éhezem?

Figyelt kérdés

Egy edző 20 éves,76kg férfinak ez megfelelő étrend?

Egész este éhezem sajnos,nem tudom ez mennyire ártalmas,tehát ha lenne valami javaslatotok, hogy mit változtassak rajta,örömmel fogadnám.

Reggeli:

Szendvics:barna kenyér,felvágott (csirke-, pulykasonka) , sajt (Mozzarella vagy valamilyen alacsony zsírtartalmú) ,idényzöldség (paprika, paradicsom, retek, hagyma, uborka, akármi)

vagy

Müzli tejjel

10 órai:

Alacsony cukortartalmú gyümölcs.

Ebéd:

10 dkg roston sült hal 100g barna rizs, 1 bögrényi párolt zöldbabbal, 1 kis körte

Uzsonna:

Általában fehérje shake,mert úgy jön ki az edzés.

+egy kis csirkemell

Vacsora:

Joghurt, vagy cukormentes joghurt ital.

2015. febr. 5. 00:00
1 2
 1/12 anonim válasza:
100%

Ne haragudj, de 59 kiló vagyok 15 éves, és 3szor ennyit eszem naponta mint a te étrended, nem hiszem el hogy az egészséges hogy ennyit eszel, főleg ha éhséget is érzel.

Kötekedés nélkül mondom :)

2015. febr. 5. 00:09
 2/12 anonim válasza:
Nem tudom miért írtam 15 évest :DDD 19 vagyok!
2015. febr. 5. 00:10
 3/12 A kérdező kommentje:
lehet más a testalkat csoportunk,azért :S
2015. febr. 5. 00:11
 4/12 anonim ***** válasza:
Nem csodálom,hogy éhes vagy ez nagyon kevés .
2015. febr. 5. 00:39
 5/12 A kérdező kommentje:
melyik étkezésnél kéne többet ennem és mit?
2015. febr. 5. 00:40
 6/12 anonim ***** válasza:
Ez nem egy 76 kg-os, 20 éves, edző férfi étrendje, hanem egy anorexiás 12 évesé... :(
2015. febr. 5. 00:45
 7/12 anonim ***** válasza:
Szerintem mindegyiknél többet kéne enned.Napközben nem vagy rosszul?
2015. febr. 5. 00:47
 8/12 A kérdező kommentje:
nem,edzés alatt sem érzem,csak este vagyok mindig éhes7-11 ig,vagy amíg el nem alszom.
2015. febr. 5. 00:53
 9/12 tkodit ***** válasza:
100%

Bár biztos van rá magyarázat, hogy miért este jön ki igazán az éhség, de egy biztos: ez az étrend hulladék, ráadásul az éhezéssel egyenértékű. Ennél még egy átlagos ember étrendje is jobb, az ugyan nem figyel arra, hogy cukormentes joghurtot igyon, de legalább normális mennyiséget juttat a szervezetébe.

Nem túlzásként mondom, hogy én ezt a mennyiséget 2, nagyon maximum 3 étkezés alatt megeszem, és egy nap 5-6 étkezésem van.

Gondold újra.

2015. febr. 5. 01:03
 10/12 anonim ***** válasza:
se szénhidrátot se zsírt nem viszel be eleget, pedig legalább az egyik kellene, így aztán éhezik a szervezeted az energiára... ilyen étrend mellett, azt is csodálom, hogy van erõd reggel kikelni az ágyból.
2015. febr. 5. 10:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!