Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Sokat számítana egy kicsi...

Sokat számítana egy kicsi alkohol péntek este a diétámban?

Figyelt kérdés
Haveromnak lesz születésnapja, én pedig diétázom, amúgy nem is az alkohol aggaszt annyira, hanem a regenerálódás, hogy nem lefeküdni, csak 6-7 óra felé reggel. Körülbelül 2 felest innék, max még egy sört.. Nem ez az egy nap határozná meg a diétámat, ugye, nem számít sokat?
2015. jan. 13. 22:03
 1/6 anonim ***** válasza:
66%
fura hogy az emberek azért kezdik el ezt a sportot hogy jobban nézzenek ki egészségesebbek legyenek jobb életuk legxen így de félnek elengedni és jólérezni magukat a barátaikkal és úgy rendelnek ez alá mindet mint ha versenyzők lennének akik ebből élnek.
2015. jan. 13. 22:16
 2/6 A kérdező kommentje:
Annyira azért nem fura..
2015. jan. 13. 22:30
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Jó de évek múlva nem arra fogsz visszaemlékezni hogy milyen jót regenerálódtál otthon hanem hogy jol erezted magad a barataiddal

1 napnak amugy sincs semmi hatasa a dietadra.

2015. jan. 13. 22:35
 4/6 A kérdező kommentje:
Mondjuk nem tudom magam sem, hogy minek írtam ki a kérdést, csak érdekelt, hogy számít-e valamit, de így is úgy is fogok velük kicsit inni, szóval..
2015. jan. 13. 22:51
 5/6 anonim ***** válasza:
Valamennyit számít...de kb semmit, ha nem minden este csinálod...nem kell ennyire szigorúan venni. A regenerálódás sem azt jelenti, hogy nem lehetsz egy nap fáradt..
2015. jan. 14. 05:26
 6/6 anonim ***** válasza:
persze függ az egyéni anyagcserédtől is. én pl nagyon könnyen zsírosodó típus vagyok, az egyik vizsgaidőszakomban idegességemben 3-szor, vagy 4-szer bezabáltam, mert nem bírtam, és a végére már látszott. de azért valószínűtlennek tartom, hogy hosszútávon egy-egy ilyen bezavarna, szóval no para. tényleg nem kell beleőrülni a diétába, mert alapjáraton is kicsit feszültebb az emberek jó része (nem mindenki), ha kevesebbet ehet, kár még tetézni. szóval nyugi :)
2015. jan. 14. 08:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!