Mi a véleményetek azokról a lányokról akik péntek este leisszák magukat és össze-vissza hánynak?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 14. 09:03
1/15 anonim válasza:
Azt, hogy a TV elbutította őket, és talán lelki problémájuk van.
2/15 anonim válasza:
Semmi köze a lelki problémának ehhez, egyszerűen idétlen divat majmolás, jó belépő az alkoholisták táborába.
Nekem van lányom, ezt csak egyszer tehetné meg...
3/15 A kérdező kommentje:
De mi van ha a szülők nem tudnak róla?!
2013. ápr. 14. 13:57
4/15 anonim válasza:
mért lett törölve a kommentem??? na mindegy
5/15 evika21 válasza:
Jó szülői kapcsolatban lefolytatott sok beszélgetés megelőzheti ezt a butaságot!
7/15 Ian Catman válasza:
Jó út az alkoholizmushoz, és már veheti is a terhességi tesztet az illető, mert előbb utóbb...
8/15 anonim válasza:
tök jó sztem az ilyet! Odamegyek és az ilyeneket megszoktam dugnii úgyse emlékszik rá beviszem a budiba oszt lekurom utána 3-5óra mulva jöhet a másik megdugom majd 2nap mulbva előről kis kurv.kat szetem!!:PP
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!