Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 16 eves fiu vagyok 180cm es...

16 eves fiu vagyok 180cm es 60kg. Szeretnék elkezdeni edzeni változtassak a programon vagy valamit csinaljak mashogy?

Figyelt kérdés
A karom nadszal vekony es semmi mellizmom sincs. Ezert el szeretnek kezdeni edzeni hogy 2-3honap mulva latszodjon egy kis apro valtozas is. Fogok venni beefproteint es azt minden edzes utan megiszok egy adagot. Hetfon szerdan es penteken ezt az eszesprogramot csinalnam csak fekvotamasz: [link] . Kedden 100 felulest csinalnek. Csutortokon pedig huzodzkodast de azt nem tudom mennyit. Kivitelezheto hogy ezzel lesz eszrevehto valtozas 2-3honap mulva es esetleg van valami tanacsotok?

2015. jan. 20. 19:42
1 2
 11/19 kovpet ***** válasza:
100%

"de nem akarom magam felfujni"

Akkor ne egyél babot :)

2015. jan. 21. 14:43
 12/19 A kérdező kommentje:
Huu de vicces valaki
2015. jan. 21. 19:44
 13/19 anonim ***** válasza:

Nem ő a vicces, te vagy a buta. Még ha segítenek se fogadod el, csak mész a saját fejed után.

Kórosan sovány vagy.

Tömeget kell szerezz, méghozzá izmot. Ezt nevezik találóan izom tömegnövelésnek. Ehhez megfelelő edzés kell, és megfelelő étrend. Enélkül nem megy. És nem "fújódsz fel" semmitől, ennél nagyon baromságot nehezen írhattál volna. Az ember nem lufi, az izmai meg főleg nem azok.

És nem 2 hét lesz 70 fölé felmenj azt garantálom, úgyhogy ilyesmitől pláne nem kell aggódj, hogy te felfújódsz. Tömegnövelőt is szedheted 2 pofára önmagában semmit nem fog érni megfelelő diéta nélkül.

Szálkásítást meg felejtsd el úgy egy bő évre.

2015. jan. 21. 19:57
 14/19 anonim ***** válasza:
Ha akarsz mellizmot (is) "tömegnövelned"/erősödnöd kell. Ha elég a mostani, akkor szálkásíts...
2015. jan. 21. 19:59
 15/19 A kérdező kommentje:
Ha kovetem ezt az edzestervet es a protein helyett tomegnovelot eszek akkor az ugy megfelelo lesz?
2015. jan. 21. 21:41
 16/19 anonim ***** válasza:
#1 válaszban már írtam hogy olvasd el az alapismereteket. Tehát hajrá.
2015. jan. 22. 09:15
 17/19 anonim ***** válasza:

60 kilósan hova akarsz szálkásítani? :D

Vedd meg/töltsd le a Fegyencedzés könyveket és azok alapján kezdj el saját testsúllyal edzeni. Mellé zabálj rengeteget, ha vékony testalkatú vagy, nem fogsz elhízni. Egy darabig ezzel is fejlődni fogsz (10 kilót simán magadra tudsz szedni pár hónap alatt, persze ez nem mind izom lesz), de előbb-utóbb súlyzós edzés kell majd a további fejlődéshez.

2015. jan. 22. 13:59
 18/19 A kérdező kommentje:
Megvan a fegyencedzes konyvem:) csak ott se ertem az edzestervet es hogy egy szintet egy honapig csinaljak e vagy meddig
2015. jan. 22. 15:26
 19/19 anonim válasza:
Addig csináld amig elég erös nem leszel.
2015. máj. 7. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!