Ez az étrend így milyen? Mit változtassak? 16/L
Reggeli: főtt tojás, zöldségek
Tízórai: gyümölcssaláta, vagy egy-egy fajta gyümölcs felszelve (tudom, h nem a legjobb diéta idején, de nem bírom nélkülük, és más édességet nem eszem)
ebéd: csirke és vmilyen saláta vagy párolt zöldségek (halat nem szeretem)
vacsora: zsírszegény túró, kefírrel kikeverve bele hagyma, só, bors, pirospaprika.
1.attól függ mi a célod.
2.a gyümölcsökben valóban van cukor(a tejtermékekben is), de pótlásnak jobb mint a feldolgozott, illetve legalább vitaminokat és flavonoidokat is kapsz mellé.
3.a hal fontos lenne, ha csak a szálka miatt nem szereted, egyszerűen léteznek szálkamentes változatok, ha az ízzel van bajod, legalább megtanulsz sütni főzni, rengeteg finom halrecept van.
de legalább az omega3at pótold olivából, lenmagból.
4.nem kell zsírszegényet enni, a zsírevés nem tesz zsírossá, sőt ellenkezőleg. a bevitt zsírok maximum fele legyen állati eredetű (telített) a normál koleszterin és inzulinszinthez.
további tippekért privátban keress.
Csirkemellet ennék, a lenmagolajat hogyan vigyem be? Abba süssem a húst? (Kókuszzsírban terveztem).
A halat az íze miatt nem szeretem, pedig már sokféleképp elkészítve kóstoltam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!