Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Min változtassak? (étrend)

Min változtassak? (étrend)

Figyelt kérdés
Elsősorban. Izmosodni szeretnék. Reggelizni nem szoktam, suliban kb délig megeszek 2 szendvicset. Ebédre mindig van normális kaja, amiben hús is van a vacsora pedig megint változó. Van hogy csak virslit eszek zsömlével, de van, hogy akkor is van hús rizzsel, túrós tészta stb. Ez így nem túl sok, milyen olcsó megoldás van? Nem tudom megoldani azt, hogy csirkét vigyek rizzsel minden nap a suliba, illetve itthon is van 1-2 nap amikor nem tudok húst enni. Miyen olcsóbb dolgokat lehetne beiktatni, gondolok itt tojásra, stb. Edzések után megy egy kis fehérje és átszokóban vagyok a teljes kiőrlésű kenyérre. Előre is köszönöm a segítséget.

2013. dec. 11. 18:40
 1/5 anonim ***** válasza:
A tojás sokkal drágább, mint a csirkemell. A csirkecomb lehet még jó megoldás, riszzsel. Olcsó fehérje, olcsó vitamin, zabpehely.
2013. dec. 11. 18:46
 2/5 dirtboy ***** válasza:
mehet hal is
2013. dec. 11. 18:48
 3/5 A kérdező kommentje:
Teljes kiőrlésű és a rozskenyér között sok különbség van? Melyik jobb és miért? A rendes kenyérhez képest mind2 jó?
2013. dec. 11. 18:50
 4/5 anonim ***** válasza:
A fehér kenyérhez képest jobb, de zabpehely-barna rizs jobb lenne.
2013. dec. 11. 18:54
 5/5 anonim ***** válasza:
Vegyel egy tejsavo feherjet beversz belole napi 100grammot mar jobb vagy
2013. dec. 12. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!