Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Így fogyhatok? Jó ez az...

Így fogyhatok? Jó ez az étrend? Vagy mit változtassak rajta?

Figyelt kérdés

Reggel felkelek és biciklizek vagy 30 km-t vagy 3 perc intervallumos utána kis erősítés

Reggeli:mályvatea,egy szelet barna kenyér hozzá vagy tojásrántotta zöldséggel vagy tonhal

Tízórai:gyümölcs

Ebéd:bögrés leves vagy saláta

Uzsonna:gyümölcs vagy joghurt vagy tej(általában)

Ez után edzés

Vacsora:1 nagy bögre kakaó

2012. aug. 9. 22:00
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem a legjobb. A reggelinél kicsit örültem, de végül még se jó!

Reggeli: lehet simán a tojás+zöldség

Tízórai: tk kenyér+túró

Ebéd: Bögrés leves--> kuka; saláta ok. De itt nagy a variáció az a lényeg, hogy hús+zöldség (pl vegyes zöldségköret+csirke/sertés)

Uzsonna: halat ha tudsz vagy ami az ebédről maradt

Vacsora: sovány túró+zöldség!

Jó sokat tekersz!:) De elég heti 3-4*40-50 perc kocogás vagy tempós séta. Intervallumos edzés nem jó!

2012. aug. 9. 22:09
 2/7 anonim ***** válasza:

bögrés leves, remek. kár, hogy egy egészséges ebéd kb 300-400 kalória kb 40 gramm fehérjével, de nem baj, te egyél csak nyugodtan 80 kalóriát 367 gramm szénhidráttal és 0 fehérjével, ezaz.

igen, nyilván valóan edzés után megint csak szénhidrátot kell enni, nem hogy fehérjét ennél, mint mondjuk túrót vagy húst

inkább nem is írok többet, unom már a sok idiótát akik lemaradta valahol az állatoknál biológia órán

[link]

ebben levan írva minden.

utóírat: a mályvateától normálisék 2 napig ülnek a wc-n

2012. aug. 9. 22:09
 3/7 A kérdező kommentje:
köszönöm
2012. aug. 9. 22:12
 4/7 anonim ***** válasza:

Akármennyire "egészséges" a 3-400 kalóriás ebéd, baromi kevés, még egy fogyózónak is.

Kérdező, a bögrés leves és az összes műkaját felejtsd el egy életre. A kakaót meg vacsorára.

Jó, amit írtak, de az is jó, ha megeszed a magad által írt reggelit, tízórait, uzsonnát, az ebéd és a vacsora katasztrófa csak. Ebédre hús zöldséggel, salátával vagy rizzsel, vacsira szénhidrátot ne egyél. (A kakaó cukros, a kakaóporokat cukrozzák. + Tök felesleges ennyi tejet inni: uzsonnára is meg vacsira is. Van benne kalória, nem kevés. Egészséges, de ennyire azért nem hasznos.

2012. aug. 9. 22:24
 5/7 anonim ***** válasza:
Jó az intervallum edzés, én fogytam vele (+ diétával) 30 kg-ot.
2012. aug. 9. 23:38
 6/7 A kérdező kommentje:
és te le tudnád írni a diétádat ha szépen megkérlek?
2012. aug. 9. 23:41
 7/7 anonim ***** válasza:

Az étrendemet ez alapján állítottam össze:

[link]

H-Sz-P napokon súlyzós edzést végeztem, kezdve az alapoktól.

K-Cs-Sz napokon ment az intervallum edzés.

Az a lényege, hogy a "mindent bele" részben valóban mindent bele kell adni, ha a végén tudnál még egy sprintet csinálni, akkor rosszul csináltad, mert nem adtál bele mindent, amikor kellett volna.

Teljesen kezdő voltam ebben is, az első edzésen mindössze 1 db sprintet tudtam csinálni, de fokozatosan növeltem, míg eljutottam a 10-hez. A 10 perc bemelegítő szakasz és a minimum 5 perc levezető nagyon fontos, megállni egy pillanatra is tilos.

2012. aug. 10. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!