Jó a tömegnövelő étrendem? Ha nem mit változtassak rajta, az étrend 65kg testsúlyhoz van kiszámolva.
6:30 75g zabpehely, 150g natúr joghurt +1 alma (ha ez mind le van turmixolva és olyan kása szerű az nem probléma?)+1evk lenmagolaj
9:00 70g TK kenyér 85g csirkemell
12:00 70g TK kenyér 85g csirkemell
15:00 65g rizs 85g csirkemell
16:30 65g rizs 85g csirke kb100g brokkoli
--18:00 edzés
19:30 65g rizs 85g csirke 100g brokkoli
21:30 250g sovány túró vagy 180g cottage chease + 1evk lenmagolaj
(A csirke helyett néha halat vagy marhát eszem)
nem, edzés után nem megy turmix, de konkrétan milyenre gondoltatok (ha valami tápkiegészítő, azt nem engedhetem meg magamnak).
Kösz a válaszokat.
a turmix a világ legolcsóbb minőségi fehérjeforrása!
4 kilós power protein 10 rugó,ha edzés után 2 adagot iszol,az 80 edzésre elég! hozzá maltodextrin,mert ilyenkor az izmoknak azonnali tápanyagra van szksége és ezt nem tudod másképp megoldani.
ezt még átgondolom, mert semmilyen tömegnövelőt nem használok vagy multipro-t és jointx-et szedek, de tápkiegekre se pénzem nincs és úgy vagyok vele hogy inkább a miniségi kaja...
De ha azt mondjátok tényleg sokat segít és az ára is jó lehet hogy veszek... de am nem lehet valami más gyors felszívódású kajákkal helyettesíteni a turmixot? Vagy a csirke/rizs edzés után nem elég ?
úgy döntöttem egy próbát megér. Mivel SK-n lakom BB.huról nem rendelhetek és az oldalon ahonnét veszem a vitamonokat ezeket a proteineket találtam:
Gondolom a nevüket megértitek, és segíthettek abban, melyik amit megéri megvenni.
előre is kösz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!