Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogy fogyjak le kb 15-20 kilót?

Hogy fogyjak le kb 15-20 kilót?

Figyelt kérdés

175cm és 96-97kg vagyok

holnaptol járok konditerembe, főként ott a kardio gépeket fogom használni és mikor haza érek film nézés közbe szoba bicikliznék vagyis most már minden nap lenne mozgás így kb heti hány kilót tudnék fogyni normális étrendel? meg egy étrendet írjatok léci

2015. jan. 20. 18:44
 1/7 anonim ***** válasza:
Alapismeretek: Sárga Kapszula
2015. jan. 20. 19:36
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
a kardió edzés tökéletes választás ... innentől már csak az étkezésre kell odafigyelned ... ne egyél este 6 után valamint alacsony zsír- és szénhidráttartalmú kaját egyél ... legjobb lenne ha szinte 0 gramm zsírt fogyasztanál a szénhidráttartalom meg a lehető legalacsonyabb legyen a kiválasztott kajákban
2015. jan. 20. 21:33
 3/7 A kérdező kommentje:
és ha ezt betartom ennyi felesleggel lehetséges lenne heti 2 kilo először?
2015. jan. 20. 21:49
 4/7 anonim ***** válasza:
rengeteget kell ahhoz mozognod, de sikerülhet, viszont ne vidd túlzásba a fogyást hirtelen
2015. jan. 20. 22:24
 5/7 anonim ***** válasza:

Én 174 centi magas vagyok kb, és jelenleg 75 kiló. 90-ről adtam le, az elején heti 3, majd 4 edzéssel.

Klasszikus, alap súlyzós gyakorlatok, edzés után 20 perc kardió, éjjel vacsi helyett fehérje turmix. A kajára odafigyeltem, száműztem a csokit, de még hétköznap a krumplit is, átálltam salátára.

Ez fél év alatt meghozta a 15 kiló leadást.

Most kezdek tömegelni, mert kicsit túl sok is lett a fogyás :D

2015. jan. 20. 22:38
 6/7 Osynho ***** válasza:

6 utáni nem evés ordas baromság. Persze, ha korán fekszel, akkor lehet okés, de így önmagában többet árt, mint használ.

Sárga kapszulát én is ajánlom.

A szénhidrát és zsírbevitelt csökkenteni kell, de a teljesen szírmentes táplálkozás nagyon egészségtelen! Sőt, vannak esszenciális zsírok is.

Heti 2 kg fogyás esetén nem csak zsír fog lemenni.

2015. jan. 20. 23:22
 7/7 kovpet ***** válasza:

"Heti 2 kg fogyás esetén nem csak zsír fog lemenni."

Az még hagyján, de a bőre tropa lesz, ha gyorsan lead egy húszast. Azt meg nem is nagyon lehet visszacsinálni, vagy csak plasztikai műtéttel.

2015. jan. 21. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!