Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tippek alacsony szénhidrát...

Tippek alacsony szénhidrát miatti idegbetegségre?

Figyelt kérdés
kb 3 hete diétázok, eddig tök jól ment, de ma valahogy egész nap csak a kajára bírok gondolni, nincs energiám és teljesen idegbeteg vagyok :D rettentően érzem a ch hiányát, gondolom azért van minden. ti ezzel hogy birkóztok meg amikor diétáztok? és ez javulni fog vagy csak egyre rosszabb lesz? idegesít hogy egyik kajálás után sem lakom jól, nagyon nehezen viselem. tippek esetleg?
2015. jan. 17. 18:17
1 2 3 4 5 6 7
 41/62 anonim ***** válasza:

Szóval ott van egy forrás. Ahol bebizonyitották hogy miért van igazuk de szerinted az hamis meg hibás mert te így gondolod és kész.

Az egyik videoban lévo orvos meg arrol beszel hogy a paciensei a gabonaalapú húsmentes táplálkozástol gyogyultak meg. Akkor ez most hogy van? :D

Amugy placebóról hallottál már.

Még rímel is a paleo-ra

2015. jan. 18. 21:28
 42/62 anonim ***** válasza:
Megértem hogy támadod végulis az osszes elméletedet bizonyítják hamisnak. Egy ilyen agymosott nehezen ismeri be hogy nincs igaza.
2015. jan. 18. 21:29
 43/62 anonim ***** válasza:

Mert te beéred, ha nincs igazad?

Bakker, sz.ar érvekkel NEM lehet semmit sem bizonyítani, ennyi erővel te is írhatnád, hogy 2 millió éve, az emberi evolúció egy szakaszában már gabonákat őrültek..

De bakker, ez nem lesz bizonyíték, csak egy elszállt ember téveszméi, hiszen sem az evolúció nem bizonyított, sem a leleted 2 millió éve

"Szóval ott van egy forrás. Ahol bebizonyitották hogy miért van igazuk"

De hiszen ez nevetséges, nem bizonyítottak semmit, hasraütésszerűen írtak egy pár oldalas baromságot, amitől olvasottságot, némi szenzációt vártak. Ez mégis miért bizonyítana akármit is?

Főleg, hogy ez még ELVBEN sem bizonyítana semmit, mert 105 000 év alatt sem lehet mindenhez adaptálódni.

A kard levágja most is a fejet, 1000 éve is levágta, ha volt ember 100 000 éve akkor is levágta a fejet, ha lesz ember 2000 év múlva akkor is le fogja vágni a fejünket. Analóg mondjuk a gluténra. Ha az alfa gliadin most sz.ar, tök mindegy hogy esetleg 100 000 éve ették-e, ha ették akkor is sz.ar volt. Írok egy meglepetést: valószínűleg 2000 év múlva is sz.ar lesz. :D

2015. jan. 18. 21:35
 44/62 anonim ***** válasza:

Tudományt vallásnak tekinteni még mindig orbitális ostobaság, egyszerűen mutatója annak, hogy milyen szinten buta vagy.

Egyetemedre kíváncsi lennék, szakok, és egyetemek között óriási a különbség. Bár monitor mögül azt mond az ember amit akar.

Mi a túlzott? Ember!

Egy: Googlizz már rá, hogy ajánlott napi tápanyag szükséglet, és nézz már körül!

Kettő: beszélj egy dietetikussal.

Szénhidrát terheléssel boldoguljon! Kérdésem: akkor mindenki aki ennyi szénhidrátot fogyaszt, az cukorbeteg lesz? Mennyi idő alatt? És ha már adagokról beszélünk a te vallásod mennyit ajánl? (egyébként tetszik hogy a direkt kirívó példára ugrottál mint hal a csalira) IRről meg úgy beszélsz, mintha értenéd a mechanizmusát, pedig pont az én idézetemre történő felvetésével bizonyítod, hogy ezzel is csak dobálózol.

Ja hogy lusta voltál. Külön bekezdésekbe szedted minden mondatom, és válaszoltál egyenként, csak ezt kihagyva. Végül is én is ezt mondanám ha beégnék. Nem keverem :)

Kíváncsi lennék hogy mi kivetni valót találsz az mdosz honlapján... Jelöld már meg kérlek. Bármelyikről. Konkrétumot.

HÁT PERSZE hogy skatulyázás! És épp te nem ezt csinálod? :O

Az meg a másik része, hogy itt rólad van szó, és te véded egyedül a paleot (meg kevered itt hogy nem is vagy az, de mégis, de amúgy mégse). Úgyhogy alapja van. Vagy akkor mondjuk azt hogy TE nem tudsz semmit róla. Így reakció?

Szóval elméletileg mégiscsak tudod hogy mikről szól, akkor említs konkrétumokat! Mi az ami rossz!

Magával vonzza az elhízást? :O Te megint olyan feltevésekbe bocsátkozol, amik azt mutatják hogy vagy szemellenzőn keresztül nézed a dolgokat, vagy pedig szimplán manipulálod a dolgokat. Most bevallom gondolkoztam egy ideig, hogy belemenjek e a témába, de nem fogok. Aki kicsit is utána jár hogy mik is a szénhidrátok, és hogy működnek, az minden fontosat tud róluk. Másrészt pedig ha a már említett ajánlott értékeket követed, vagy netalántán kikéred egy dietetikus tanácsát, és sportolsz, soha semmi bajod nem lesz tőle. Ez a ti baromságotok hogy minden szénhidrát mérgező, és ilyen lehetetlen értéket kell követni, hogy 50gramm / nap.

Jah hogy a TE elméleteidet már én is bizonyítsam be neked. Nah ezt nevezem pofátlanságnak. Az a baj, hogy te alapvetően megkérdőjelezel mindent, ami tudott, bizonyított. Mi alapján? A saját kút fejed alapján, meg az alapján, hogy túl sok zeitgeist-ot néztél. Amíg a tudományt vallásnak nevezed, nem vagy vitára érdemes ember.

Neked a tudomány nem hiteles, a te elképesztő hihetetlen gyógyulásod egy kis hasmenéstől, pedig teljes bizonytéka a hitednek. Ezt nevezem következetességnek. TAPS.

Imádom amikor az ostoba emberek rászabadulnak az internetre.

"Nem lettem materialistább az axiómákról való olvasgatás után.

Még mindig nem tartom isteni eredetűnek az axiómákat. Főleg, hogy a gyakorlatban tudom, hogy a tudomány is bizonyíthatóan "

És látod megint itt árulod el magadat, és PONTOSAN ezt írtam korábban: csak vallásos ember emlegeti a tudományt mint hit. De legalább ne lenne ennyire mindig igazam.

Nevezz meg téves axiómákat! Hiszen tévesek. Te ezt gyakorlatból tudod, és bizonyítható.

És pusztuljak meg, hogy pont utána írod PONT azokat a dolgokat, amiket az általam linkelt videóban veséz ki az arc. Pont ezekről a dolgokról van szó, hogy a tudomány (a vallásos közhiedelemmel ellentétben, amilyen a tiéd is) pont hogy figyelembe vesz minden tényezőt, és aszerint alakul. Ekkora öngólt a magyar válogatottól nem láttam még.

Jah hogy ennyi a reakciód, hogy "jah, de amúgy ez nem így van". MIVAN? Mesélj már egy tudományos kutatómunkáról amiben részt vettél! Vallásos emberként megint a hitedről beszélsz. Úgy hiszed (!!!), hogy ez mind csak ide oda fosott számok, és betűk, amiknek semmi alapja nincs. És mindezt miért? Szimplán azért, mert ezzel a te hited nem cáfolódik. Mert nem férne bele az életedbe hogy szembenézz azzal, hogy nálad okosabb emberek, akik az életüket szentelik egy egy területnek, többet tudnak nálad arról. Ez ennyiről szól, semmi másról.

"ráadásul alapnak veszem, hogy edzenek, mert minden ember edz gondolom"

ezen már csak kacagni tudtam. vagy buborékban élsz, vagy a saját fejedben felépített hitvilágban...

"Igaz, hogy ilyen távolságban is bizonytalan a kormeghatározás, tehát élből nem lehet komolyan venni az állítást"

Ezt megint honnan tudod? Googlizz csak nagyon gyorsan rá a kormeghatározási módszerekre, és azok pontosságára! Magadat égeted ilyen kijelentésekkel. Vagy ezek is manipulált adatok (hamarosan ez jön) Megint olyan témát fitymálsz le, amiről fingod nincs. De így csuklóból csinálod. És akkor te mondasz olyanokat hogy a tudomány "Kedvezőtlen eredmények eltüntetésével, publikáció szelektálásával" dolgozik? ÉÉÉÉÉÉRDEKES.

És később meg le is írod, MEGINT azt amit feljebb írtam, hogy manipulált, és hasraütött adatokról van szó. Annyira primitív vagy hogy fáj. A fejlevágós példádról meg ez jut eszembe: [link]

gratulálok hozzá :D

2015. jan. 18. 21:41
 45/62 anonim ***** válasza:

Budapest, Corvinus. Miért?

"Bár monitor mögül azt mond az ember amit akar."

Amikor finoman hazugnak címzel, olyankor vajon magadból indulsz ki? Nem mindenki szorul ám szándékos hazugságra, megtévesztésre ;)

2015. jan. 18. 21:45
 46/62 anonim ***** válasza:

Azért az az 5 oldalas irás arról hogy hány éve fogyasztunk gabonákat kicsit több mint pár téveszme rengeteg forrás meg van jelolve és trle van bizonyítással nem csak leirtak valamit hogy így van és kész mint a paleosok.

De hagyjuk szerintem legyél paleos élvezd hogy sokkal korlátozottabb az életed a semmiért cserébe.

2015. jan. 18. 21:49
 47/62 anonim ***** válasza:

Szakot is kérdeztem

"és manipulálható, na nem úgy mint én kicsit ferdítek, félreértek (szándékosan vagy véletlenül) "

2015. jan. 18. 21:49
 48/62 anonim ***** válasza:

Bár tetszik, hogy gyorsan kiragadsz egy szegletet a ~2 oldalas irományból, és egyből támadsz. Kitől érzed magad fenyegetve?

Teológia?

2015. jan. 18. 21:52
 49/62 anonim ***** válasza:

Pedig a paleo meg ketogénimádók pont hogy hazugságokkal probaljak bizonyitani az igazuk

Mellesleg érdekesség a palo egyik fő proomotálojának vagy megalkotojának (fogalmam sincs nem is érdekel) átalakulása,

Előtte:

[link]

Utána:

[link]

2015. jan. 18. 21:55
 50/62 anonim ***** válasza:

Még hirtelen jutott eszembe, és remélem épp egy regényt írsz nekem, amiben érinted a témát. Csak én most a másik oldalát fogom kérdezni még:

Hogy lehet hogy épnzügyi érdekekkel befolyásoltnak mutatod az orvoslást, és orvostudományt, és nem látod hogy a paleo mennyire profit orientált témakör. Menj fel bármelyik népszerű paleo oldalra, és ha nem próbálnak eladni rajta neked valamit, akkor szólj.

2015. jan. 18. 22:07
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!