Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tippek alacsony szénhidrát...

Tippek alacsony szénhidrát miatti idegbetegségre?

Figyelt kérdés
kb 3 hete diétázok, eddig tök jól ment, de ma valahogy egész nap csak a kajára bírok gondolni, nincs energiám és teljesen idegbeteg vagyok :D rettentően érzem a ch hiányát, gondolom azért van minden. ti ezzel hogy birkóztok meg amikor diétáztok? és ez javulni fog vagy csak egyre rosszabb lesz? idegesít hogy egyik kajálás után sem lakom jól, nagyon nehezen viselem. tippek esetleg?
2015. jan. 17. 18:17
1 2 3 4 5 6 7
 1/62 anonim ***** válasza:
Csinálj egy feltöltést szerintem, de nem vagyok nagy szakértője ennek.
2015. jan. 17. 18:23
 2/62 anonim ***** válasza:
66%

Ha nem csinálsz semmi ketogén vagy paleo baromságot hanem rendes ch-os diétád van akkor azt tudom ajánlani hogy.

Ne fogyj heti 0,5 kg-nál többet.

Probáld ki az átmeneti böjtölést. Kezdd azzal hogy csak egy 8 órás időszakaszban eszed meg a kalóriáidat. Nagyobb étkezéseid lehetnek és általában jobban bejön az embereknek éhség csillapítására azonos kaloriabevitel mellett.

2015. jan. 17. 18:29
 3/62 anonim ***** válasza:
37%

Marci, unalmas már az unintelligens, gyerekes ítélkezésed. Vallj: te elhízva, betegen, szenvedve akarod látni az embereket amint szétzabálják magukat szénhidráttal.. DE MIÉRT?

Kérdező, kortizoltüneteket írtál le. Csökkentsd a fehérje beviteledet és emeld meg a szénhidrátot (ahogy írták, csinálj feltöltést) és fokozatosan csökkentsd le. A tested megszokta a sok ch-t és igen, nem célszerű hirtelen csökkenteni azt amihez hozzászoktál.

Az jó kérdés, hogy az elmúlt 3 hétben miért nem volt ilyen.

Zsírt vajon eleget eszel?

2015. jan. 17. 18:40
 4/62 anonim ***** válasza:
Arnold Schwarzenegger is nagyon beteg, mert sok ch-t evett, nézz már rá, hogy hogy néz ki 67 évesen.
2015. jan. 17. 18:57
 5/62 anonim ***** válasza:
43%

Cicabogár, a fél világ szenved, pedig egészséges lehetne, és penészként élősködik rajta a gyógyszeripar.

Ha erre Arnoldot tudod felhozni mint releváns ellenpélda, akkor köszönjük a problémamegoldó javaslatodat, nincs szükség a további kemény szellemi munkádra.

2015. jan. 17. 19:46
 6/62 anonim ***** válasza:
Szépen kérlek, hogy menj vissza a fogyókúrás kis birodalmadba, itt senkit sem érdekel a paleo diétád, és csak a feszültséget generálod feleslegesen. Előre is köszi.
2015. jan. 17. 19:57
 7/62 A kérdező kommentje:

utolsó ezt most nekem írtad?

nem paleózok és ketogén diétát sem csinálok.

nőből vagyok, és minden hónapban a női gondok előtt fáradékony vagyok és éhes, még a normális szénhidrátommal is (amihez képest egyébként nem drasztikusan kevesebb a mostani) gondolom erre még rátett egy lapáttal az hogy most deficitben is vagyok.

a többi válaszolónak pedig köszönöm :)

2015. jan. 17. 20:07
 8/62 anonim ***** válasza:

Jay Cutler, Ronney Coleman, Tom Platz, Franco Columbo, Phil Heath, Sylvester Stallone stb.

Hazaiak: Kathi Béla, Bohos Kornél, Kiss Jenő, Vörös Zoli, Csuhai Jancsi stb.

Elég példa?

2015. jan. 17. 20:18
 9/62 anonim ***** válasza:
*Elírtam! Ronnie Coleman
2015. jan. 17. 20:19
 10/62 anonim ***** válasza:

Nem, nem neked írtam, a 46%os "barátunknak" aki lazán idejön kelteni a feszkót.

Te normális kérdést tettél fel, szerintem kaptál is rá érdemi választ (amúgy az első hozzászóló voltam).

2015. jan. 17. 20:20
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!