Tippek alacsony szénhidrát miatti idegbetegségre?
Ha nem csinálsz semmi ketogén vagy paleo baromságot hanem rendes ch-os diétád van akkor azt tudom ajánlani hogy.
Ne fogyj heti 0,5 kg-nál többet.
Probáld ki az átmeneti böjtölést. Kezdd azzal hogy csak egy 8 órás időszakaszban eszed meg a kalóriáidat. Nagyobb étkezéseid lehetnek és általában jobban bejön az embereknek éhség csillapítására azonos kaloriabevitel mellett.
Marci, unalmas már az unintelligens, gyerekes ítélkezésed. Vallj: te elhízva, betegen, szenvedve akarod látni az embereket amint szétzabálják magukat szénhidráttal.. DE MIÉRT?
Kérdező, kortizoltüneteket írtál le. Csökkentsd a fehérje beviteledet és emeld meg a szénhidrátot (ahogy írták, csinálj feltöltést) és fokozatosan csökkentsd le. A tested megszokta a sok ch-t és igen, nem célszerű hirtelen csökkenteni azt amihez hozzászoktál.
Az jó kérdés, hogy az elmúlt 3 hétben miért nem volt ilyen.
Zsírt vajon eleget eszel?
Cicabogár, a fél világ szenved, pedig egészséges lehetne, és penészként élősködik rajta a gyógyszeripar.
Ha erre Arnoldot tudod felhozni mint releváns ellenpélda, akkor köszönjük a problémamegoldó javaslatodat, nincs szükség a további kemény szellemi munkádra.
utolsó ezt most nekem írtad?
nem paleózok és ketogén diétát sem csinálok.
nőből vagyok, és minden hónapban a női gondok előtt fáradékony vagyok és éhes, még a normális szénhidrátommal is (amihez képest egyébként nem drasztikusan kevesebb a mostani) gondolom erre még rátett egy lapáttal az hogy most deficitben is vagyok.
a többi válaszolónak pedig köszönöm :)
Jay Cutler, Ronney Coleman, Tom Platz, Franco Columbo, Phil Heath, Sylvester Stallone stb.
Hazaiak: Kathi Béla, Bohos Kornél, Kiss Jenő, Vörös Zoli, Csuhai Jancsi stb.
Elég példa?
Nem, nem neked írtam, a 46%os "barátunknak" aki lazán idejön kelteni a feszkót.
Te normális kérdést tettél fel, szerintem kaptál is rá érdemi választ (amúgy az első hozzászóló voltam).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!