Tippek alacsony szénhidrát miatti idegbetegségre?
Mutass valakit akinel rendszeres edzes mellett inzulinrezisztencia alakult ki.
A pdf-et ugylatom meg mindig nem sikerult elolvasni.
Az a gond hogy minden érved rég megdöntött elmélet.
Marci pdf-énél jól összegzik a fogyasztható/nem fogyasztható tápanyagokat.
De megint ez a 2,5 millió éves, ősemberes táplálkozási alap. Oké, sok paleós evolucionista.. de még mindig nem ez a paleó lényege.
Az ember nem azért érzékeny a kardra (fej levágás) mert evolúció ide vezetett. Hanem mert a kardcsapásnak van egy hatása a testünkre, ezt lehetne tudományosan kifejteni, és pont. Nem evolúció, nem 2,5 millió év (szerintem nem is lehet ekkora kort meghatározni a mai módszerekkel). Egyszerűen axiómákon nyugvó tudománnyal megállapítható, hogy így van. A kard 'megbetegítő', na ez bizonyos kajákra is igaz lenne :)
Megy Testvér, megy :)
Olvasok, nyugi. Csak az én adatfeldolgozásom lassú már, lehet nem eszem elég ch-t (mondjuk ma ettem, mindegy)
Ez a Michael Shermer csávó azzal zár, hogy a tudomány szép-okos-ügyes meg jó, és ezt mindenki tudja mert elmegyünk orvoshoz?
Bakker, az orvostudomány a tipikus példa a tudomány manipulálhatóságának és az áltudománynak, valamint a vallásosságnak. Milyen mainstream hülyeség ez.. persze mond szép és jó dolgokat is, csak inkább ilyen tökéletes ideális világot képzel el. Álmodozik, vallásos és azt hiszi ő már a Paradicsomban van itt a Földön. Hát, most írjam a videója alá, hogy nagyon nem? :D
"Mutass valakit akinel rendszeres edzes mellett inzulinrezisztencia alakult ki."
Nem nagyon barátkozom inzuli.. ja, de speciel van ilyen küzdősportoló haverom. De mégis hogyan bökjek így rá emberekre.. ennyi erővel mutasson egy nyugati orvospárti ember egy embert, aki meggyógyult a koleszterinszintcsökkentőktől..
Na, sehol sem állítják, hogy a sportolás gyógyítja az IR-t. Olvastok ti gyakorikérdéseket?
Napi hány IR-es csaj tesz fel kérdést? Írjátok már nekik, hogy bakker sportoljanak és akkor nem lennének betegek.. én meg hülye vagyok és csak paleóztatom őket, ráadásul alapnak veszem, hogy edzenek, mert minden ember edz gondolom. Lehet aki nem edz az nem is ember O_o - ezzel most remélem nem lettem rasszista :D Vagy fajgyűlölő vagy mittudomén mi :D
105 000 éve grass seedeket őröltek?
#1. hülyeség régen is határtalan volt?
#2. mégis hogy határozták meg ezt a kort? Nyilván nem lehet csak úgy elhinni (forrást is megnézem majd, elvégre jelölve van)
- 30 ezer éve is őröltek lisztet? Derüljön már ki, hogy nem 10-15000 éve van mezőgazdaság, hanem már 30-40 000 éve. Igaz, hogy ilyen távolságban is bizonytalan a kormeghatározás, tehát élből nem lehet komolyan venni az állítást.. de elfogadom a lehetőségét, én igyekszem nem dogmatikus lenni. Csak ugye még mindig nem számít a lisztevők életmódja, az egészség számítana.
És akkor most olvassam el ezt is
Hogy vajon amivel érvelnek (persze ez még csak 1 érv lenne) az egyáltalán értelmes-e.
Lehet hogy az egész 105 000 éves gabonaőrlés baromság, mégis úgy csinál a pdf írója mintha komolyan lehetne venni. De mégis a cikkben hol írják a kormeghatározási módszert? Miért hihetjük el ezt a 105 000 évet? Ez miért bizonyíték?
A többi 'bizonyíték' is ennyire semmitmondó?
Tudom, olvassam tovább a pdf-et.. abban persze benne van minden, jó gyerek vagyok olvasok.. még ha baromságot is..
szoval azert baromsag mert nincs kedved elolvasni a bizonyitast?
Mesej meg mennyire nem vagy agymosott rögeszmés.
Hjaaaj, hiába olvasom, a forrásoknak is utána nézek, és nem vezet sehova. És akkor még a tejről is írni fog, miért nem káros Jézusom :D
Amikor már a sok ezer éve gabonát őrültek cucc is bukott a kormeghatározás hibái miatt.
Amikor az egész pdf értelmetlennek tűnik, mert beteg emberek vannak akiket meg kell gyógyítani (már ha meg akarnak gyógyulni) és ehhez semmi köze a pdf-nek. Ez arról ír, hogy nem a kajálás miatt betegek, de nézzétek már meg (ne én keressek mindent, mert mint már kiderülhetett volna, kibeba.zsott lusta vagyok igazából :D ) HOGY mennyi ember gyógyult meg paleózástól.
Írtam az irritábilis bél szindrómámat is, tessék. Csak.. ez nem olyan impresszív. De én azért lehet, hogy fél napig pofoznék valakit, mert senki nem akarta elmondani hogy miért vagyok sz.arul és hogyan egyek, fel tudnám ám húzni magam és csinálnék zsákolást élő emberen, ha arra gondolok hogy beteg kiskölyök voltam, lófa.szt nem segítettek, csak rohadt fizetést vett fel a gasztrós.
Csak fenébe, dokinőt nem tudnék megütni.. nem húzom inkább fel magam. Vagy ismerek egy tenyérbemászó gasztrós főorvost, annak törném a csontjait, de megint visszafogó erő, hogy ő konkrétan nem vizsgált engem, ő csak megtestesít mindent amitől undorodom a nyugati orvoslásban. Ezért mondjuk sok döglött macskát verhetnék cafatokra a tarkóján, és akkor nagyon igyekszem poénnal elütni a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!