Felülésnél mire jó ha ököllel erőnől ütöd a hasad amikor fölülsz?
Keményítés.
Nálunk is volt hasonló medicinlabdával, taposással és bottal. A bot a leginkább szívás, főleg akkor, ha elkapja a lengőbordád... de még mindig kevésbé fáj, mint egy készületlenül ért térdrúgás (ez vígasztaljon, ha tud...).
elméletileg nem felülésnél, hanem vissza engedésnél kellene odacsapni, az értelme pedig az, hogy visszaengedésnél is feszítsd a hasizmod. ez egyrészt jó arra, hogy hatékonyabbá tedd a has edzést, másrészt rögzíti az agyban, hogy mikor áll elõtted egy versenytárs, bármikor kaphatsz egy gyomrost. Judo-n pl minimális terpesz, rogyasztott láb és behúzott nyak, ezekre kell figyelni leginkább, én ismertem olyan edzõt, sajnos már nem él, akiben annyira rögzült, hogy utcán is így közlekedett.
Kissé eltértem a tárgytól, de a lényeg ugyan ez, hogy bármikor fel legyél készülve egy olyan ütésre ami a lágy részeidet célozza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!