Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Van értemle úgy tomegelni,...

Van értemle úgy tomegelni, hogy nemtudok semmiféle láb ezdést csinalni?

Figyelt kérdés
Nem lustságról van szó!.Térd mütétem volt.Tisztességes hátedzesre sem vagyok képes jellenleg.

2015. jan. 12. 17:08
 1/6 anonim ***** válasza:
akkor lehet hogy még az egész súlyzós edzéssel várni kéne, esetleg vmi gyógytorna szerűségre járni
2015. jan. 12. 17:10
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem túl okos ötlet. Egyél viszonylag kevés szénhidrátot, kb. 3g/tskg-ot, aztán meglátod, hogy kell több, vagy esetleg még kevesebb. Nem tudom, hogy aerob edzést tudsz-e csinálni, az nem ártana.
2015. jan. 12. 17:11
 3/6 A kérdező kommentje:
Szobabiciglizni tudok.Szóval aerob megoldható.Szerintetek értelmes dolog ilyen állapotban tomegelni?Gondolom a combom az elfog zsirosodni...
2015. jan. 12. 17:16
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha nem tudsz edzeni, akkor hogyan akarsz tömegelni? Először épülj fel, majd utána edzhetsz.
2015. jan. 12. 18:06
 5/6 A kérdező kommentje:
Mell,tricepsz,bicepsz,váll,hasat megtudom rendesen edzeni.Kicsit a hátat is.Bár sok gyakorlat kiesikm,de azert metudom oldani...
2015. jan. 12. 18:09
 6/6 anonim ***** válasza:
Nincs értelme. A lábad nagyon le fog maradni és idétlenül fogsz kinézni. Inkább bírd ki azt a kis időt szerintem és pihentesd addig, amíg az _orvos_ mondja.
2015. jan. 12. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!