Van értemle úgy tomegelni, hogy nemtudok semmiféle láb ezdést csinalni?
Figyelt kérdés
Nem lustságról van szó!.Térd mütétem volt.Tisztességes hátedzesre sem vagyok képes jellenleg.2015. jan. 12. 17:08
1/6 anonim válasza:
akkor lehet hogy még az egész súlyzós edzéssel várni kéne, esetleg vmi gyógytorna szerűségre járni
2/6 anonim válasza:
Szerintem túl okos ötlet. Egyél viszonylag kevés szénhidrátot, kb. 3g/tskg-ot, aztán meglátod, hogy kell több, vagy esetleg még kevesebb. Nem tudom, hogy aerob edzést tudsz-e csinálni, az nem ártana.
3/6 A kérdező kommentje:
Szobabiciglizni tudok.Szóval aerob megoldható.Szerintetek értelmes dolog ilyen állapotban tomegelni?Gondolom a combom az elfog zsirosodni...
2015. jan. 12. 17:16
4/6 anonim válasza:
Ha nem tudsz edzeni, akkor hogyan akarsz tömegelni? Először épülj fel, majd utána edzhetsz.
5/6 A kérdező kommentje:
Mell,tricepsz,bicepsz,váll,hasat megtudom rendesen edzeni.Kicsit a hátat is.Bár sok gyakorlat kiesikm,de azert metudom oldani...
2015. jan. 12. 18:09
6/6 anonim válasza:
Nincs értelme. A lábad nagyon le fog maradni és idétlenül fogsz kinézni. Inkább bírd ki azt a kis időt szerintem és pihentesd addig, amíg az _orvos_ mondja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!