3 éve kondizom rendszeresen de ha abbahagyom 2 hét után már látványosan elkezdek el laposodni és megy a le a tömeg. Kérdésem: hogyan maradhatnék "izmos" ha nem edzek?
Akkor nézesd meg vele az első Sapp-Hoost meccset és hátha kedvet kap :D
Engem is akkor kapott el a gépszíj (szűk 4 éve láttam először). Ha az nincs, lehet hogy még most se edzenék :D
Mondjuk aki nem olyan, annak csak elmegy a kedve a konditól meg a küzdősporttól is ha látja, de nálam bekattant valami, az biztos.
Bob Sapp a medve :D
Igazából haragszom rá amiért bohóc lett belőle. Az első 3 éve után már pankrációra vette a K1-et meg az MMA-t is sajnos.
Ebben is van igazság, bár én biztos nem tudnék úgy bemenni a ringbe, mintha színész lennék, na mindegy, lehet csak én nem tudok élni. A box szerintem messze nem olyan vállalhatatlan, az MMA valamivel rizikosabb.
Foremant például jóformán csak az nem találta el aki nem akarta, aztán 46 évesen is világbajnok lett.
Mindenesetre Sappnek a pénz volt a fontosabb, nem a rekord minősége, az már biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!