3 éve kondizom rendszeresen de ha abbahagyom 2 hét után már látványosan elkezdek el laposodni és megy a le a tömeg. Kérdésem: hogyan maradhatnék "izmos" ha nem edzek?
Te a bedurranást üldözöd kb. Ha rendszeresen edzel (heti 3-4) akkor megszokod hogy be vagy durranva. Eltűnik a bedurranás -> ellaposodsz.
Szerintem legalábbis. Anno magamon is tapasztaltam ilyet.
Régen kb 1 éve szedtem kreatin pezsgőtablettát egy hónapig de mivel ilyen messze van időben nem hiszem hogy ahhoz van köze.
Mind1 nekiállok edzeni mert így gyengének férfiatlannak és esetlennek érzem magam. Komolyan nem is értem hogy tudják az emberek leélni az életüket a 32 es bicepszükkel meg négyzetrács kockahasukkal? Én így nem tudnék élni akkor inkább nővé operáltatnám magam.
Most miért bántod a cuki kis fiúcskákat? :D
Na de komolyan, ha valaki jól érzi úgy magát, akkor hadd legyen olyan, senkinek nem kell megfelelni. Nem lehet mindenki Bob Sapp.
Régen engem se érdekelt túlságosan az edzés.
Meg attól hogy a 140 kiló helyett 130-al szériázik valaki egy hónap szünet után, azért nem lesz belőle nő szerintem.
Nem bántom, én szeretem őket és van is ilyen barátom csak mondjuk kicsit nevetséges :D
És rossz látni hogy lehet hogy a genetikája is jobb lenne mint pl nekem és sokkal jobban nézne ki, jók az izom tapadási pontjai..tehát a lényeg hogy ha használhatnám a testét akkor én simán cserélnék vele és tömeget növelnék rajta és akkor nagyon esztétikus lenne csak ezt így rossz látni hogy megy az egész a semmibe és soha nem foglya látni hogy milyen lehetne ha...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!