Nem sok ennyi lábra?
Figyelt kérdés
Lábhajlítás 6-7 sorozat, Lábnyújtás 6-7 sorozat(ez szuperszettben), Kitörés 8x6(mindkét lábra)2015. jan. 3. 17:31
21/35 anonim válasza:
22/35 anonim válasza:
Ugye tudod hogy ez a cikk egy óriási baromság amit olyasvalaki írt akinek fingja sincsen arról hogy működik az emberi test csak lusta volt guggolni és önigazolást keresett.
23/35 - palilaci - válasza:
Briannek van par jo cikke de nem kell mindent beszopni amit ir....
24/35 anonim válasza:
Majd ha valaki ír egy cikket, amiben szépen sorban rácáfol ennek a cikknek az állításaira, legalább olyan logikus érveléssel, ahogy Brian megírta, akkor majd lesz miről beszélni. Addig én ennek inkább hiszek, mint azoknak, akik csak annyit tudnak mondani, hogy ez egy baromság. Ez nem érv, én is bármire rá tudom mondani, hogy baromság, a relativitás elméletre is.
25/35 anonim válasza:
De rossz alapokra építkezik. Ez a baj a Broscience-el hogy logikusnak hangzik mégis baromság. És nem is izolálni kell az izmokat. Arra akkor van szukseg ha van mar egy nagy lábad de az esztétikáján akarsz javitani mert ugy erzed valami nem kap eleget. De azt garantàlom hogx a combod eleget kap a guggolástól. Az izomnövekedés maximalizálásához nem a bukáson túl végzett szuperintenziv szettek kellenek és nem is a magas ismétlések. Kell heti 3x guggolni és progresszíven túlterhelni. Egy jól programozott edzéstervvel.
26/35 anonim válasza:
Persze, heti 3-szor, igen. Hagyjuk már az FST baromságot szerintem. Semmire sem jó. Ha valamit heti 3-szor edzel, akkor vagy túledzett leszel, vagy egyik edzés se lesz annyira intenzív, hogy kiváltsa a kívánt hatást. A biológiát nem tudod megkerülni. De mondom, ha broscience, akkor azt is lehet bizonyítani, várom az ellencikket, ami szétszedi Brian cikkének minden állítását. Akár az alapoktól kezdve.
27/35 anonim válasza:
Srry, HST-t akartam írni, nem FST-t.
28/35 anonim válasza:
Attol mert szerinted nem igy van attol meg a hst ugy lett megtervezve hogy maximalis izomnovekedest valtson ki. De az inksbb halado edzesterv. Egy kezdonek ennel egyszerubb kell.
29/35 anonim válasza:
Es brian nem irt egy igazi érvet se mert az érvek általában tények amiknek van igazságalapjuk.
30/35 anonim válasza:
"Heti 3 edzéstol vagy tuledzett leszel vagy pedig egyik se lesz olyan intenziv hogy kivaltsa a kivant hatast" na pont itt kerulted meg a biologiat,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!