Elég ennyi egy hátedzésnek?
Figyelt kérdés
Mellhez húzás szélesen 4 sorozat, T-Rudas evezés 2 sorozat, Kábeles evezés 4 sorozat, Mellhez húzás szűken 3 sorozat2015. jan. 1. 22:35
1/6 - palilaci - válasza:
Ez egy szar. Huzodzkodas, szabadsulyos evezesek meg felhuzas. Ennyi a hatedzes. Neha lehet csigan pumpalgatni de ne azoktol varj nagy hatat.
2/6 anonim válasza:
pontosan ahogy az előttem szóló mondta:
evezések felhúzások lehúzások !
3/6 A kérdező kommentje:
de 1-szerinek ez is elmegy, nem?
2015. jan. 1. 22:53
5/6 anonim válasza:
Hàt az elegnagy izomzat oda 5-6 gyakorlatot szoktam csinalni
Huzodszkodas 12-12-10-10-8
Csigan evezes 10x4
T-rud evezes szuken 15x3
T rud evezes szelesen 15x3
Hiper nyujtas 4x20 (plus sulyokkal)
Csiganvalo fureszeles 10x4 (en csigan jobban erzem mint szabadsulyal)
6/6 anonim válasza:
persze, kell szabadsúlyos gyakorlatokat is csinálni, de azért az hogy "szar", az elég erős, sőt szerintem nem is igaz. van egy csomó féle hátgyakorlat, variáld edzésről edzésre: mindig legyen benne szabadsúlyos, és simán mehet 1-2 csigás gyakorlat is. ott is be tudsz állítani megfelelő méretű súlyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!