Ennyi vitamin elég lesz a muternak?
Figyelt kérdés
2 adag alpha man multivitamin(myprotein)
2 halolaj kaszula(myprotein)
2 krill olaj kapszula(myprotein)
2-3gr c vitamin
2014. nov. 30. 16:21
3/15 anonim válasza:
Még egy kis D mehetne, az úgyis olcsó Mxpronál.
5/15 anonim válasza:
Jobban feltúrbózod a mutert, mint egy testépítő magát :D Vitaminokkal :P
6/15 anonim válasza:
Ha tudnád mit csinál a szervezet ezzel a raklap vitaminnal, nem költenél rá ennyit. (Megsúgom, a C-vitamint pl. rögtön kivizeli. Valszeg a multivitaminban is elég van.)
De ez a sok KIEGÉSZÍTŐ nem pótolja az egészséges, változatos étkezést, és a rendszeres mozgást sem.
7/15 anonim válasza:
Elég szerintem is1g C-vitamin, bár 2-3grammal sem lesz semmi gond.
Azt meg nem írta a kérdező, hogy nem étkezik jól a muterja vagy nem mozogna. Ezt nem is tudom honnan veszed? És senki nem is gondolta, hogy ezt helyettesíti egy vitamin.
8/15 anonim válasza:
szerintem mehet rögtön vénába dupla dózisokban. Ha a szervezet nem akarja az igazságot, akkor nincs más megoldás.
9/15 anonim válasza:
Milyen tápkiegellenes itt mindenki.
10/15 anonim válasza:
Levin mi a gond? Kicsit fejtsd már ki légy szíves. Mi gond egy kis vitaminnal, halolajjal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!