Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Multi Pro Pak plusz vagy Mega...

Multi Pro Pak plusz vagy Mega Daily One is elég egy lánynak?

Figyelt kérdés
Az ok, hogy nem működök máshogy , mint egy fiú, de elég a Mega Daily One is egy lánynak ? Heti három súlyzós edzést csinálok .

2014. nov. 20. 21:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Elég az MDOP is.
2014. nov. 20. 21:38
 2/11 anonim ***** válasza:

Nem elég a MDO, mindenképpen ki kell egészíteni C-vitaminnal, kalcium-magnézium-cinkkel, omega3-mal és a téli időszakban D-vitaminnal.

De a MDO helyett én a Scitec-től inkább a Daily Vita-Mint ajánlom, néhány B-vitaminnal van benne kevesebb, de nyújtott felszívódású, így az a kevesebb is jobban hasznosulhat.

Minden másból viszont több van, főleg D-vitaminból, amivel megspórolhatod a plusz kiegészítést.

2014. nov. 20. 21:40
 3/11 anonim ***** válasza:
a valosagban meg nem kell tulzasba vinni a vitaminszedest, kabe nulla ertelme van. Taplalkozz valtozatosan, egyel zoldseget-gyumolcsot, vitamint meg akkor szedj ha beteg vagy, egyebkent nem kell.
2014. nov. 21. 09:45
 4/11 anonim ***** válasza:
Jó, ebben igazad van, de én alap multinak gondoltam a Mega Daily-t, amihez nyilván kell rakni ezt-azt, ami a szőlőmagot és a szójalecitint leszámítva megegyezik a Multi Pro pakjával.
2014. nov. 21. 11:21
 5/11 A kérdező kommentje:

jah, persze, táplálkozzak változatosan... ez mind ok, csak milyenek is azok a zöldségek és gyümölcsök ? vegyszerrel tele nyomva többet használnak mint egy vitamin , nem hiszem ?! de erről nem nyitok vitát , mert nem ez a kérdés ..

Köszönöm, erre gondoltam én is, hogy amennyivel olcsóbb az egyik, annyival több mindent kell még hozzá pótolni és kb ott vagyok árban .

2014. nov. 21. 19:43
 6/11 anonim ***** válasza:

Napi 100.- Ft-ból kihozható az, amit elmondtam a 2. válaszban.

A Multi Pro napi adagja pedig közel 200.- Ft, azért nem mindegy...

2014. nov. 21. 20:22
 7/11 anonim ***** válasza:

Darabárak:

Scitec Daily Vita-Min 41.- Ft

1000 mg-os C-vitamin kb. 20.- Ft (több lehetőség is van)

Scitec Kalcium-Magnézium 17.- Ft

Swanson Cink 7.- Ft

Pharmekal Health Omega3 19.- Ft

Összesen: 104.- Ft

2014. nov. 21. 20:32
 8/11 A kérdező kommentje:
Jól van naaaa, de én csak ennek a két vitaminnak néztem meg , hasonlítottam össze az összetevőit ... és az ok, hogy szedjek B, C stb vitamint, de azért valljuk be, hogy az sem mindegy miből mit , nem ? ...
2014. nov. 21. 21:56
 9/11 anonim ***** válasza:

"vegyszerrel tele nyomva többet használnak mint egy vitamin , nem hiszem ?! de erről nem nyitok vitát , mert nem ez a kérdés .. "

Pedig siman lehetne ez is a kerdes. A helyzet az hogy beszoptad a szcientologus propagandat. Ha normalis helyen vasarolsz zoldseget-gyumolcsot, akkor olyat kapsz, amiben nincsennek vegyszermaradvanyok, es megvannak benne a szamodra szukseges nyomelemek.

A multivitaminok szedesenek totalis ertelmetlenseget mar tobb komoly tanulmany is bebizonyitotta, es az en szemelyes tapasztalataim is ezt tamasztjak ala, szedtem en is nagy dozisban sokaig, semmi kulonbseg nem volt ahhoz kepest, amikor nem szedtem. Ma mar csak akkor tolok egy kis plusz C-vitamint, amikor ugy erzem kezdek beteg lenni, es eleg gyakran segit is. De nem vagyok gyakrabban beteg, mint amikor nyomtam a multivitamint.

A nagydozisu vitaminok szedese egeszseges embernek totalis penzkidobas, rosszabb esetben meg meg is terheli a szervezetet.

Latom, nem vagyok ezzel az allasponttal nepszeru errefele, mert sokan elhittek a nephulyitest. Bar van abban valami szomoru, hogy az emberek inkabb mindenfele kuruzslo hulyenek akarnak hinni, es nem a modern tudomanynak.

2014. nov. 21. 22:09
 10/11 A kérdező kommentje:

Ha normális helyről vásárolok nincs tele vegyszerrel ? MIÉRT MI nincs tele vegyszerrel ? Hiszel a BIO cuccokban? az a te a bajod, mert én nem , miért nem, mert nincs olyan, miért nincs olyan, mert azt is vegyszerezik , azt is permetezik ...Bio élelmiszerrel szánt permetszerrel, hát ez vicces a kettő üti egymást, másrészt ha a szomszéd permetez a te bio növényedre is rámegy ...szóval lehet nincs rajta annyi vegyszer, de van és ez pont elég ahhoz, hogy nem bio !

Szóval engem meg a bio dumával nem tudnak megetetni, mint ahogy a norbis cuccokkal sem, mert tudom ki, melyik pékség pékáruját veszi és adja el a saját cimkéjével ... de nincs ezzel semmi bajom, mint a bio árusokkal sem !

Szóval én ebben hiszek, te abban !!! Tudod ez olyan, mint a majomtól származunk vagy isten teremtett e !

2014. nov. 21. 23:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!