Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek is bunkósag ennyi...

Szerintetek is bunkósag ennyi ideig lefoglalni egy eszközt?

Figyelt kérdés

Ma konditerem.

Bemegyek es latom hogy 2 manusz az erőkeretnél mellről nyom aztan felhúz majd guggol..legalabb masfel orat voltak ott.

Jogosan hasznaljak de ennyi idore szerintem bunkosag lefoglalni egy olyan fontos dolgot mint az erőkeret,főleg hogy nem túl intenziven nyomtak es dumaltak is. Nem kellett most,de ha legközelebb ilyenbe futok es kell az eszkoz akkor szolhatok hogy gyorsitsanak?

2014. dec. 26. 18:29
 1/6 anonim válasza:
13%

Mi van b+ odamész ne csak nézz hanem szólalj meg

én ha terembe vagyok és látom h vmi foglalt megkérdezem h

meddig van ott ha normálisan válaszol akkor megvárom de ha bunkó akkor kiütőm a ge...be eddig 3-szor

volt ilyen és 7 éve ugyanabba a terembe járok

2014. dec. 26. 18:45
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem hinném, hogy kiütötted, mert akkor nem oda járnál már, szerintem.
2014. dec. 26. 18:48
 3/6 Dogmatix91 ***** válasza:
Felhúzáshoz miért kell erőkeret? :\ Egyébként meg nyugodtan szólj, bár anno engem nem érdekelt. Ha akart beszállt, ha nem akart akkor megvárta amíg végzek. Nem fogok más miatt gyorsítani de én a konditeremben sem szaroztam meg beszélgettem.
2014. dec. 26. 19:22
 4/6 anonim válasza:
0%

A tulaj az egyik legjobb barátom nem is foglalkozott

vele csak akiket kiütőttem azokat kitiltotta

2014. dec. 26. 19:29
 5/6 anonim ***** válasza:
Szallj be te is. Gondolom a sracok rendes teljes test edzest csinaltak ahol kell a piheno. En is csinaltam mar ilyet es mindig felajanlom hogy cserélgessünk meg szálljon be.
2014. dec. 26. 19:48
 6/6 - palilaci - ***** válasza:
Odamesz. Megkerdezed mennyi van meg a gyakorlatbol. Akarmit mondanak Te szolsz h beszalsz. Ennyi
2014. dec. 26. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!