Neymar tényleg nagyképű? :O
Hello!
Én úgy gondolom,hogy sok focistára a média teszi rá a nagyképű jelzőt,ha például Panenkás tizit lő vagy megalázó cselt csinál! Gondolom a hajviselete is ellenszenvet váltott ki az emberekből,sokan kis divatmakinak gondolják. Nagyszerű játékos már most is,de Európában legendává válhat! Mondom ezt úgy,hogy alapvetően nekem se a kedvenceim az ilyen típusú játékosok, de mondjuk a múltkor nagyon szimpatikusan nyilatkozott a kedvenc csapatomról!
azt hogy nagyképű azt csak azok dönthetik el akik ismerik
pl innen bárki is honnan tudná, amikor életükbe nem találkoztak vele?
mondhatjátok, hogy ott a tv vagy hogy mit mondott egy interjúban, de akkor tudhatod meg igazán ha személyesen is ismered
amit meg a második belinkelt:
ettől még nem lesz nagyképű
közölheti az igazat is(mert nem áll távol az igazságtól)
és amint látod a címébán már is az van, hogy leszólta az angolokat, szóval az újságok mindent eltúloznak
a cselei miatt meg végképp nem nevezném annak, mert azok csak cselek és közük nincs ahhoz hogy egy ember ilyen vagy olyan, csak max bátor vagy félős
A cikket csak azért tettem be mert utána a brazilok kikaptak...
Egy Rondaldinho, vagy az eredeti Ronaldo nem mondott ilyet más csapatra, akkor sem ha fix egyes volt a brazilokra... pedig ők azért kicsit többet tettek le az asztalra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!