Ennyi idönként lehet (szabad) felsö testre és lábra edzeni?
Figyelt kérdés
Szeretnék minden nap egy kicsit lábra kézre edzeni és futni az lehetséges??2012. júl. 29. 19:26
1/9 Sznofru válasza:
Teremben, nagy súlyokkal? Gyors túledzés lesz az eredménye.
Kézre hogyan kell edzeni?
2/9 anonim válasza:
Átmozgathatod őket többször is 1 héten, de kemény súlyzós edzést egy adott testrészre 1x max 2x végezz. Ha már elég intenzívek lesznek az edzéseid, akkor 1x is elég lesz, nem is fogsz tudni rá többet akkor.
3/9 A kérdező kommentje:
Lány vagyok.Azt hallottam,hogy 48 órát kell várni mindig a kéz és láb edzéssel!?Ez igaz??És mondjuk ha ma csináltam kb.10 percet holnap már felejtsem el,csak holnap után szabad???És futni stb,mindig minden nap szabad???
2012. júl. 29. 19:50
4/9 anonim válasza:
Így van, a kezdő, heti 3 napos, teljes testes edzésnél mehet egy-egy gyakorlat minden testrészre. Haladó, osztott edzésnél heti egy kemény lábedzés elég lesz.
Tömegnövelő étrend legyen mellé, ezt pedig olvasd el:
7/9 A kérdező kommentje:
A felsö karomra szeretnék gyúrni :))
2012. júl. 29. 23:17
8/9 anonim válasza:
Na látod, csak tudod, hogy kéz helyett karról van szó. Felkarnak hívják egyébként, amire gondolsz.:)
9/9 A kérdező kommentje:
Ok nem vagyok annyira jártas bocs:/
2012. júl. 30. 00:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!