Mivel szoktak súlyt testre venni?
nem használok súlyemelő övet (úgy tudom, hogy ettől nem erősödik meg a hasizom), és elég bizonytalan 5 kilós súlyokat kampóval aggatni övre.
Mások is így oldják meg?
kíváncsi lennék mennyire vagy szekértő/hozzáértő abban, hogy mitől és mikor lehet/nem lehet sérvet kapni!
vagy csak félinformációkból szerzed a tudást?
+nem guggolok, húzódzkodnék és tolódzkonék
Másodszor pedig:
Az volt a kérdésem, hogy van e jobb megoldás a kapóknál, meg a fentebbi bizonytalan ötleteknél.
Nem pedig az öv viseléséről vitázunk!
persze a bibliából olvasom ki a baromságaimat,súlyzó sem volt még soha a kezemben
a fekvenyomók,erőemelők is csak azért veszik fel az övet felhúzáshoz,guggoláshoz,fekvenyomáshoz mert most az a divat
A hozzáértés nem azt jelenti, hogy látjuk, hogy más is visel övet, ezért az mindenképp szükséges.
Van aki nem visel, és mégsem kap sérvet. (ezek a tűzzel játszanak?)
Továbbá azt is kéne tudni, hogy milyen gyakorlatok terelik azt a részt amit az öv véd.
A súlyemelésben mint sportban végzett súlyemelés pedig nem azonos a testépítés gyakorlataival.
http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__egyeb-kerdesek__..
Itt a guggolásról és a felhúzásról beszélnek, hogy azoknál véd.
Itt az a kérdés, hogy a tolódzkodás és a nyak mögé húzódzkodásnál van e mit védenie az övnek, pláne akkor, ha a vállamra vennék 10-15kiló súlyt.
(ha már nem arról beszélünk ami az eredeti kérdésem)
de te most rá vagy kattanva hogy sérülésnek sérvet írtam,nem csak sérv megelőzésére kell az öv csak azt írtam pl.nak.
egyébként meg nem használok övet sem nyomáshoz,sem felhúzáshoz és guggoláshoz sem.
én próbáltam segíteni te meg jössz itt az arcoskodásoddal hogy kétségbe vonod hogy tudom e hogy mit beszélek /írok/ ahelyett hogy örülnél hogy írtak a kérdésedre választ.
a link:én is azt mondtam,guggolás,felhúzás sőt fekvenyomásnál is használatos mert jó a stabilitása a derékra nagy súly nyomásakor.
én csak azt nem értem hogy mi bajod van azzal ha húzódzkodásnál és tollódzkodásnál van rajtad öv hiszen azért lenne rajtad mert úgy tudod felvenni magadra a súlytácsát.
plusz írtad a hasat aminek szintén nem értem hogy e kettő gyakorlatnál mi szerepe lenne.
ezt az öv és kampó dolgot pedig nem én találtam ki,ez egy létező technika.
"én próbáltam segíteni te meg jössz itt az arcoskodásoddal hogy kétségbe vonod hogy tudom e hogy mit beszélek /írok/ ahelyett hogy örülnél hogy írtak a kérdésedre választ. "
-Nem tehetek róla, hogy a visszakérdezést, mint értelmes emberek beszélgetését személyes sértésnek veszed.
Úgy látszik nem csak a nők többsége ilyen, hanem a népesség többsége.
Ez messzire vezet - a világban sok baj forrása lehet ez a dolog!
"a hasizom edzésére van hasedzés,de ha felhúzáshoz és nagy súllyal való guggolásnál nem használsz övet aztán sérvet kapsz akkor b aszhatod a hasfaladat,húzódzkodásnál meg tök mindegy mert az nem hasgyakorlat."
"egyébként meg nem használok övet sem nyomáshoz,sem felhúzáshoz és guggoláshoz sem"
-akkor te miért nem használsz övet, ha ez a meggyőződésed?
...ezt is furcsa
azért nem használok övet mert nem guggolok nagy súllyal.
ez a kétségbe vonós dolog meg azért zavart mert itt itt te kértél segítséget ezért pedig elvárnám hogy a segítőt nem kéne becsmérelni meg sértegetni. /bizony ez sértegetés volt nem tudod kimagyarázni hogy nem az./
tudod már több mint 1800 külön kérdésre válaszoltam /persze nem egyedül,más is válaszolt ugyan arra kérdésre/de mégsem volt ilyen hogy kétségbe akarja vonni a kérdező a válaszoló ember ismeretét.
a válaszolót nem kell sértegetni,ha nem tetszik a válasz akkor nem kell megfogadni és kész.
elég sok kérdés van mostanság /nem itt a sportban/ hogy miért van kevesebb válasz mint régen.
na pl.ezért,mert a helyett hogy megköszönnék a választ ezt kapjuk vissza.
én meg itt ülök a gép előtt hogy segítsek,megy a villany számla is rád csak azért hogy segítsek a bajodon és egy koszi a választ sem kapok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!