Mivel szoktak súlyt testre venni?
Elég furcsa elképzeléseid/elveid vannak.
Nem tudom, hogy milyen emberek között élsz, hogyan beszélgetsz velük, de még a buddhista szerzetesek is vitatkoznak egymással és mégis tisztelik egymást, jobban mint a legtöbb közösségben.
Mellesleg nem tudom mi lett volna veled ha lettél volna katona, vagy egyáltalán hogy bírtad ki a középiskolát.
Ez nem segítségkérés, hanem egy fórum, ahol lehet kérdezi és beszélgetni, visszakérdezni. Akinek ez teher, az ne foglalkozzon ezzel.
Ha valaki ekkora dolog miatt megsértődik, hogy a válaszában kételkednek, az meg ne írjon vissza, és ne is nézzen vissza a sértődéstől pillanatától kezdve, mert további érvelésnek és vitának lesz kitéve.
Szólhatsz a moderátoroknak is, ha ők egyetértenek veled, akkor elismerem a sértegetésemet.
Az is baj lehetne már, hogy miért nem köszönünk egymásnak a kérdéseinkben és a válaszainkban, miért nem úgy kezdjük, hogy: sziasztok!
nem sértődtem meg,igaz hogy sértést írtam de meg nem sértődtem.
ja és nem köszönést írtam hanem meg köszönést pl.köszönöm a válaszod.
nincsenek nagy elvárásaim csak látod ezt hogy kapsz választ te is természetesnek veszed pedig nem az,énis csak egy sima átlagos edző ember vagyok aki leül a gép elé és válaszol a kérdésekre amire tud,és igen jó lenne ha kapnák cserébe egy köszönetet.
valahogy így kéne ennek menni mint itt: http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__egyeb-kerdesek__..
a katonaságot nem kéne ide sorolni az azért van hogy keményen megeddzék az embert és megtörjék,és uralkodhassak felette.
szerintem nem nagy dolog kinyögni hogy köszi,ha ezt nem érted meg hogy miért kell akkor az baj szerintem.
a boltban is vásárlás után illik mondani a pénztárosnak hogy köszönöm és elköszönni,nem pedig azt gondolni hogy itt úgyis sok ember megfordul /pl.gyakorin,azaz itt/ a boltos úgyis kifog szolgálni /azaz a válaszoló/ és ezért el kell hagyni minden emberi tulajdonságot.
de mindegy hagyjuk is ezt mert mondom nem sértődtem meg.
de most akkor nem jó az öv és a kampó??? csak hogy vissza kanyarodjunk a problémádra.
Ha a köszönés hiányzik neked akkor megköszönöm: KÖSZÖNÖM!
Ha versenyeznénk, hány választ köszönnek meg itt ezen a portálon, elenyésző lenne azok száma amit megköszönnek.
Ez nem azért van mert ekkora bunkó az ország-világ, hanem olyan okból, amiért nem is köszönnek egymásnak minden válasznál hogy: sziasztok
"ez a kétségbe vonós dolog meg azért zavart mert itt itt te kértél segítséget ezért pedig elvárnám hogy a segítőt nem kéne becsmérelni meg sértegetni."
Ha nem sértődtél meg, akkor már megint nem tudom miért írtad ezt, nem igen értelek, hol ezt mondod, hol azt...
Az öves megoldást talán fogom alkalmazni, fogok egy sima övet, arra felfér a 30mm-es súly és talán el is bírja, amég nincs szükség 10kilósra...
Csak 2db 10 kilós súlyt hogy fogok hajlított kampókkal felakasztani egy súlyemelős övre azt nem tudom.
Erre egy vas idomot kéne gyártani...
vagy ezt utánozd le
ez lehet hogy túlterheli a gerincet ekkora súlynál,
inkább valami vállra felvehető dolog kéne,
valami hátizsákszerű
én iskola táskába szoktam beraknia tárcsát húzódzkodáshoz,
tolódzkodni már nem lesz jó mert a súlypontot elviszi.
tolódzkodni lehet viszont vastag lánccal a nyakban mint branch warren szokta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!