8-9% testzír nincs kockahas feszítés nélkül?
Figyelt kérdés
ha feszítem a hasam akkor látszódik rendesen a hasizom,de ha nem feszítem akkor nem nagyon,általában reggeli után egésznap ezvan,lehet túl "nagyok" a belemxd?vagy ha idősebb leszek ennyi testzsírral már feszítés nélkül is fog látszódni?zsír nincs a hasamon,alig lehet belecsípni,csak a bőrbe lehet. 14/f2014. dec. 25. 19:39
1/12 anonim válasza:
Ha nem feszited nem latszik :)
Mindenki rafeszit akit fenykepeznek.
2/12 A kérdező kommentje:
komoly?:O
akkor mindenki feszíti minden képen a hasát?
ezt nem gondoltam volna.
köszi :D
2014. dec. 25. 19:46
3/12 anonim válasza:
Szárítsd ki magad, mint egy múmia, majd akkor látszani fog. A testépítők is így csinálják.
4/12 A kérdező kommentje:
ezt a videót sokszor láttam de nemtudom,miért ilyen nagy az elején a hasa?sokat evett előtte és kitágult a gyomra vagy mi?
2014. dec. 25. 19:47
5/12 anonim válasza:
Elarulok egy nagy titkot: MINDENKINEK ilyen a hasa ha nem fesziti. Ez a termeszetes allapot. A belso szerveknek, beleknek sulya es terfogata van, es kifele nyomjak a hasfalat. Ez a normalis.
A modellek a kepeken kivetel nelkul kemenyen rafeszitenek amikor fenykepezik oket. Sot meg az izmaikat is megfeszitik, kozben pedig lazan mosolyognak.
Ne legy testkepzavaros beallitott fotok miatt :)
6/12 A kérdező kommentje:
köszi a választ :D
2014. dec. 25. 19:51
7/12 anonim válasza:
Az előzők jót irnak
Raadasul 14 evesen nincs izomtömeg a hasadon. Majd ha izmos es szeparalt hasad lesz ilyen testzsirral,latszani fog.
8/12 A kérdező kommentje:
azt tudom :D de ez furcsa volt eddig.lehet elis fog tűnni amíg tömegelek.:d
2014. dec. 25. 19:59
10/12 A kérdező kommentje:
a 200 kalóriaplusz elég nem?
2014. dec. 25. 20:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!