Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Van érdemi különbség az...

Fitnessfan kérdése:

Van érdemi különbség az Otochili kockahasgép, az AB-Generator, a 5 mins Shaper és a megafit.hu-n kapható DAB-7 gép között?

Figyelt kérdés

2014. dec. 15. 16:53
 1/6 anonim ***** válasza:
88%
Mindegyik nevetséges.
2014. dec. 15. 17:46
 2/6 anonim ***** válasza:
83%
Nem. Az összes lehúzasra van kitalalva..
2014. dec. 15. 18:47
 3/6 A kérdező kommentje:
Nekem mondjuk a DAB-7-et nagyon dícsérte valaki, aki használja, csak szerettem volna esetleg más véleményét is hallani, aki esetleg próbált más márkát. Mennyire stabilak ezek pl? Nem borulékonyak? Nem szeretnék felborulni,és meghúzni magam vagy ilyesmi. Egyébként meg aki fekázza, próbálta? Milyen alapon gondoljátok, hogy ezek nem jó hasizomerősítő gépek?
2015. jan. 14. 08:50
 4/6 anonim ***** válasza:

Kepzeld en próbaltam is.

Azert hülyeseg mert csakis egyfele terhelest biztosit es rohadt draga.

Haspres,plank,labemeles ezekkel sokkal jobban leedzheted a hasad es ingyenesek..

Vagy vegyel haskereket az sokkal durvabb de csak 3000 ft.

2015. jan. 14. 10:26
 5/6 anonim ***** válasza:

Először megkérdezel hozzáértőbb embereket, utána lehülyézed őket.

Ezek mind eladásra lettek gyártva, a fogyasztói társadalom számára. Ettől nem lesz kockahasad, ettől nem lesz kidolgozott felsőtested.

Mint más már említette ezek egyféle terhelést biztosítanak, amihez rövid úton hozzászokik az izmod.

Írd be google-ba hogy "hasizom gyakorlatok" vagy "ab workout" és annyit találsz amennyi 2 életre is sok, és még egy fityingedbe se került.

2015. jan. 14. 11:27
 6/6 anonim ***** válasza:

Ugyanazon az elven működik mindegyik. A 5 mins shaper dab 7 Tudtommal nem két külön gép, ez egy gép teljes típusa. Abban különbözik az AB generatortól és az OTO chilitől, hogy a chili teherbírása max 120 kg, az AB generatoré 110 kg, a Dab 7 teherbírása mindössze 100 kg. Ez persze csak akkor fontos, ha ilyen tömegű vagy.

Bár sokan leszólják ezt a gépet (ok nélkül) nagyon jó. Csodát nem kell tőle várni, Mr Olympia nem leszel tőle, de nem is erre találták ki. Én pl természetgyógyász javaslatára rendeltem meg, mert a gerincem tropa, ezzel viszont át tudom mozgatni az izomzatomat a gerinc megterhelése nélkül.

2016. ápr. 11. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!