Van érdemi különbség az Otochili kockahasgép, az AB-Generator, a 5 mins Shaper és a megafit.hu-n kapható DAB-7 gép között?
Kepzeld en próbaltam is.
Azert hülyeseg mert csakis egyfele terhelest biztosit es rohadt draga.
Haspres,plank,labemeles ezekkel sokkal jobban leedzheted a hasad es ingyenesek..
Vagy vegyel haskereket az sokkal durvabb de csak 3000 ft.
Először megkérdezel hozzáértőbb embereket, utána lehülyézed őket.
Ezek mind eladásra lettek gyártva, a fogyasztói társadalom számára. Ettől nem lesz kockahasad, ettől nem lesz kidolgozott felsőtested.
Mint más már említette ezek egyféle terhelést biztosítanak, amihez rövid úton hozzászokik az izmod.
Írd be google-ba hogy "hasizom gyakorlatok" vagy "ab workout" és annyit találsz amennyi 2 életre is sok, és még egy fityingedbe se került.
Ugyanazon az elven működik mindegyik. A 5 mins shaper dab 7 Tudtommal nem két külön gép, ez egy gép teljes típusa. Abban különbözik az AB generatortól és az OTO chilitől, hogy a chili teherbírása max 120 kg, az AB generatoré 110 kg, a Dab 7 teherbírása mindössze 100 kg. Ez persze csak akkor fontos, ha ilyen tömegű vagy.
Bár sokan leszólják ezt a gépet (ok nélkül) nagyon jó. Csodát nem kell tőle várni, Mr Olympia nem leszel tőle, de nem is erre találták ki. Én pl természetgyógyász javaslatára rendeltem meg, mert a gerincem tropa, ezzel viszont át tudom mozgatni az izomzatomat a gerinc megterhelése nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!