Mennyi idő kell ahoz hogy nagyon-nagyon jó fenekem legyen?
Figyelt kérdés
retnek mint olyat szeretnék mint michelle lewinnek vagy hasonlot, a formaja mar megvan de azert nem tettem semmit.......es a celom azlenne hogy meglegyen a kockahasam meg olyan jo fenek
Michelle Lewin 13 éve edz! Egész jó eredményt el lehet érni fél -egy év alatt, de az igazán jó formához sok sok év kell:-)
(Arról nem beszélve, hogy ő azért tolja a cuccot keményen...)
2014. dec. 12. 11:17
2/14 anonim válasza:
Hát ez a Michelle Lewin elég gusztustalanul néz ki. Műmelle van, meg nem tudom még miféle foltok is vannak neki a mellén.
Szerintem ne egy ilyen okádékhoz akarj hasonlítani!
2014. dec. 12. 11:53
3/14 anonim válasza:
Ééés már a második válaszban előjött az igazi magyar gusztustalan mentalitás!
2014. dec. 12. 11:59
4/14 anonim válasza:
Mi a bajod van?
2014. dec. 12. 12:04
5/14 anonim válasza:
Komolyan nem érzed?
2014. dec. 12. 12:05
6/14 anonim válasza:
Én nem a magyar mentalitásról írtam hogy az gusztustalan, hanem ez a nő gusztustalan, akinek műanyag tejeszacskók vannak a melle helyén!
2014. dec. 12. 12:08
7/14 anonim válasza:
Alapvető erkölcsi problémák mellett alapvető szövegértési problémák is vannak... ÉN írtam a gusztustalan mentalitásról, mégpedig azt, hogy TE vagy a gusztustalan mentalitású! Adott egy amúgy szép nő, aki semmit nem tett ellened, de te olyan alpári paraszt módon jellemzed, hogy "okádék". És persze gőzöd sincs, hogy ez miért probléma. Szánalmas vagy.
2014. dec. 12. 12:15
8/14 anonim válasza:
Rontsd csak a helyzeted...
2014. dec. 12. 12:24
9/14 anonim válasza:
JAJJJ mi kerekedett egy kerek fenékből..
Először is mindenki arra akar hasonlítani akire akar, ebbe beleszólásunk nincs. Másrészt a fenekét irigyli és nem a mellét. Michelle Lewinnek tényleg csúnya a bőre és műmelle van. A többi részéért viszont jócskán megdolgozott. Aki pedig valamiért megdolgozott az önmagában érték. Nemrég hallottam egy mondást: nagyon sokan akarnak híresek lenni, de fogalmuk sincs mit csináljanak egy esős vasárnapon. Az a gáz, hogy nálunk néhányan ha rájönnek, hogy ha egy ilyen vasárnapon a szomszéd elment bowlingozni és jól érezte magát akkor leszólják.... aki meg dolgozik a hírnévért.. arról ne is beszéljünk.
Remélem nem CSAK a fenék és has a cél, a szép karok-lábak is fontosak.
Ha nincs sok felesleged jó hashoz kb. 4 hónap, jó fenékhez kb. fél év, jó alappal annyi sem, nagyon-nagyon jóhoz egy kicsit több :) és ha elég kerek akkor se csak ülj rajta ,)
2014. dec. 12. 12:26
10/14 anonim válasza:
S szerinted ki kíváncsi a nyomorék proli véleményedre, amiben csaj fujjogni tudsz? Milyen egy utolsó szolgalelkű elmeháborodottnak kell lenni ahhoz, hogy csak és kizárólag fikázásért írjon be valahova? A te fajtád tesz tönkre mindent, szóval jó lenne, ha kiköttetnéd az interneted, és nem mennél többet emberek közé. Még csak értelmes mondatokat sem tudsz alkotni, totálisan elmebeteg vagy!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!