Megálltam a fejlődésben?
Március vége óta járok konditerembe, eddig fejlődtem, súlyban is, erőben is, de most az utóbbi 3 hétben azt vettem észre hogy nem fejlődtem (talán vissza is?!), 1 hónapja fekvenyomásban ment 50 kg-ba olyan 8, 60-ba pedig 1-2. Most pedig 50-be alig megy vagy 6. 55-be meg még egy se. Másfél hónapja volt egy egyhetes szünet, lehet az a baj? Illetve van hogy néha egyenes pados fekvenyomás helyett kézisúlyzókkal csinálom.(havi 1x) Itt az edzéstervem:
-Fekvenyomás egyenes padon 5-6 sorozat
-Fekvenyomás ferde padon 3 sorozat
-Tárogatás 4 sorozat
17 éves, 175 cm és 60 kg vagyok.
1: kaja rendben van
2: hagysz időt az izmoknak regenerálódni? Ha jól megdolgoztatod a mell és kar izmait akkor 2-3 nap pihenés kellene nekik. Mondjuk lábedzés? Meg van hátedzés?
A kaja úgy gondolom rendben van, most többet és többször eszek mint eddig, 3-szor edzek egy héten: szerda: mell-váll, csütörtök:hát-bicepsz, szombat:láb-tricepsz-has
Lehet hogy ez így nem jó, de máshogy nem tudom megoldani, mert a hétfő keddem nagyon csúfolt, nem férne bele az edzés sajnos.
"A kaja úgy gondolom rendben van, most többet és többször eszek mint eddig"
Ezalatt a tápanyagmennyiségeket érted ami szükséges az izmok fejlődéséhez, ugye? És nem arról van szó, hogy eddig reggelire két kiflit ettél, most meg ötöt eszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!