Mi a véleményetek az edzéstervemről?
88/178/16F
Nem vagyok dagadt, inkább izmos, mert a testépítést már egy éve elkezdtem.
Ez a mostani edzéstervem:
Hétfő: 4x10 fekvőtámasz, 4x10 fekvenyomás (egykezessel 10kg), 4x10 tárogatás(egykezes, 10kg) 4x30-50 hasprés
Kedd: 4x10 guggolás, 4x10 vádli állva, szobabicikli(nehéz fokozat, fél óra)
Szerda: Pihenőnap
Csütörtök: Előreemelés 4x10, vállból nyomás egykezessel 4x10, oldalemelés 4x10
Péntek: Evezés 10x10, csuklófeszítés 3x amennyi megy
Szombat: Bicepsz állva egykezessel 4x10, kalapács bicepsz: 4x10, tricepsznyújtás fej fölött egykezessel 4x10, lórúgás 4x10 (ezek is mind 10kg)
Vasárnap: Pihenőnap
Mi a véleményetek erről az edzéstervről? Mennyi idő alatt érhetek el nyomatékosabb változást? (bicepszem: 35 cm)
Elég gáz. Sőt! Nagyon gáz!
Nem vagyunk jövőbe látók, de ha nyomod magadba a szintolt akkor hamar elérhetsz egy nyomatékosabb változást (a felkarom most 56-os).
A szintol nem szteroid!! Mielőtt valaki félreértené. A szintol olaj.
Synthol, istenem :P Csak barmol az első, nehogy hozzányulj ilyen szarokhoz.
Amúgy a felosztás még csak-csak, viszont nekem kevésnek tünnek a gyakorlatok száma. Lábra nem egy gyakorlatot végzünk, hanem min. 3-at.
Vállból hiányzik a hátsó váll.
Hátra ismételten egy gyakorlat? Az semmi.
Kérdés, hogy terembe jársz, vagy otthon, és milyen lehetőségek vannak.
Akkor próbálom összeszedni, milyen gyakorlatok vannak izomcsoportokra kézi súlyzokkal.
Mellhez még plusszba mehet az áthúzás
Vállra Arnold nyomás, oldalemelés döntött törzzsel, vállvonogatás csuklyára (csuklya edzés izlés kérdése, van aki háthoz rakja, van aki vállhoz, mindegy)
Hát: Felhúzás, Döntött törzsű evezés, széles fekvő, az áthúzás ide is mehet, viszont egy húzodzkodó nagyon hasznos volna.
Tricepszre még mehet a szük fekvő plusszba
Bicepszhez plusszba koncentrált bicepsz, ha lesz húzodzkodó akkor szűk húzodzkodás feléd néző tenyérrel.
Lábhoz még kitörés
Hirtelen ennyivel tudom kiegészíteni, biztos van még azért pár dolog, ami megoldható.
Étrendkiegészítő nélkül is ugyanúgy lehet fejlődni, étrend nélkül viszont nem. Az izom fehérjékből épül és (csak) akkor, ha több energiát viszel be, mint amennyit elhasználsz. Ezt legegyszerűbben szénhidrátokkal és zsírokkal lehet megoldani. Tehát kellenek a megfelelő tápanyagok a növekedéshez.
Viszont, a multivitamin nem elhanyagolható, a szervezet nagyobb igénybevételnek van kitéve az edzés hatására, így nem árt vitaminokkal támogatni.
Józsi! Szakadok! :D
Kérdező:
Fekvő meg fekvenyomás együtt fölösleges, fekvő inkább menjen bemelegítésnek.
Béla
Egykezes fekvőtámasz,egylábas guggolás, egykezes húzódzkodás, egykezes fekvőtámasz kézenállásban.
No ezek azok a gyakorlatok ami a szintol segítségével izomemberré változtattak, persze már elhagytam őket és csak súlyzózok de nagyon faja volt az az idő.
Tényleg barom vagy Jóska mint ahogy a neved is mutatja...
Steph köszönöm szépen a választ :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!