Titeket nem zavarnak a koxosok?
Figyelt kérdés
Üdv! Osztálytársam saját bevallása szerint koxol, állandóan ezzel menőzik. Kb 2 hónapja eddz de elég látványos a növekedés persze zsír is van bőven. Étrendje nincs (szendvicseket eszik), edzésterve nem tudom milyen van. 18 éves, agresszív is de csak beszólogat. Engem az zavar, hogy rendesen kajálok, rendesen eddzek (legalábbis próbálom a lehető legjobban mind a kettőt) mégis nehezebben és lassabban fejlődök mint az ilyen se étrend se semmi koxosok. 15f2014. nov. 4. 18:39
21/27 A kérdező kommentje:
Azt én is hallottam egy dokumentumfilmben. Viszont azt nem értem, hogy ha a szteroid a proteinszintézist gyorsítja fel, így többet és keményebbet lehet edzeni akkor az ilyenek akik szalámis szendvicseket tömnek meg csokival csipszet azoknál, hogy hat? Mivel nagyon kevés fehérjét visznek be. Előtte is ilyen volt, csak most nagyobb úgyhogy még inkább ilyen.
2014. nov. 7. 19:19
22/27 anonim válasza:
Cuccal azt a kevés fehérjét is hatékonyabban építed be.
23/27 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a válaszokat! És az a vizet is visszatartja? Mert olyan vizesnek, zsírosnak tűnik, egybe van a egész karja mintha egy plüssfigura lenne :D
2014. nov. 7. 19:58
24/27 anonim válasza:
Ez genetika, étrend és koxfüggő is, hogy ki és mitől vizesedik. Pl egy trenbolontól vagy stanától nem fogsz vizesedni, sőt. Egy halotestintől meg vizespalack leszel, ha még olyan a genetikád is. Vagy pl a növi hormonnal megy le zsír, víz minden főleg ha megy mellé T3, T4 pajzsmirigyhormon is megtoldva kis inzulinnal. Na ezekkel kis túlzással akár csülköt is ehetsz kiló kenyérrel minden órában, akkor is lemegy minden zsír rólad. Szóval elég sokféle cucc van.
25/27 anonim válasza:
Nálam kis tesztó megy csak és láthatod, hogy nem sok zsír és víz van rajtam:
26/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Majd megkérdezem mit használ. Többször láttalak már az oldalon, még montezként. Megkérdezhetem, hogy mennyire friss a kép, és milyen régóta megy? Egyébként gratulálok, nagyon jó a forma!
2014. nov. 7. 21:01
27/27 anonim válasza:
kb nyár végi lehet vagy szeptemberi. Nyár óta megy kis tesztó, szóval azért nem vagyok még nagyobb és már öreg is vagyok. 29 évig meg tisztán ment az edzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!