Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Titeket is zavarnak az ilyen...

Titeket is zavarnak az ilyen divatdrukkerek?

Figyelt kérdés

Itt most nem a csapatot vagy a szurkolóit akarom minősíteni, hanem azokat az embereket akikben nincs semmi hűség és éppen oda tartozónak vallja magát ahol "boldogabb az élet"

Például vannak olyanok akiknek minden országból van egy "kedvenc csapatuk" és teszem azt az egyik csapat rosszabb formában van simán lecseréli másikra az adott bajnokságon belül mert most őket látja nyerőnek... Pl egy ismerősöm most hirtelen Man city szimpatizáns lett hirtelenjében.. és többes szám első személyben beszél róluk úgy hirtelen..

Nekem semmi bajom azzal ha már a Cityt említettük konkrétan, hogy valaki mondjuk kis srácként kedvenc csapatának választja, vagy úgy hogy előtte nem szurkolt másnak. Ez normális, én is annak idején jó 12 éve nem azért választottam a csapatomat mert egy rakás szar volt, hanem mert beleszerettem a játékukba.

Csak nekem furcsa ha valaki előtte azt mondja hogy ő másnak szurkol és utána ez..

Számomra ez irritáló én soha az életben nem tudnék más csapatnak szurkolni eredménytől és bármilyen tényezőtől függetlenül. Szerintem ezt jelenti a szurkolás tartozni valahová.

Ti hogy vagytok ezzel?

2012. máj. 1. 16:41
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
16%

mi közöd hozzá, ki kit szeret?

örülj neki, hogy te ilyen becsületes hű igaz tiszta szívű nagybetűs ember vagy, hogy x éve egy csapatnak szurkolsz.

keress valakit, akit ez a jó tulajdonságod érdekel, és neki büszkélkedhetsz vele.

persze biztos fogsz itt kapni pár virtuális vállveregetést, hogy milyen jól teszed, ilyen egy igazi szurkoló, ha ez számít neked akkor hajrá.

2012. máj. 1. 16:47
 2/17 A kérdező kommentje:

?? Nagyon el vagy tévedve barátom. Semmilyen visszaigazolást nem vártam magammal kapcsolatban. Ne magadból indulj ki /ha így gondolkozol/

Csak kíváncsi voltam más hogy áll ezekhez a dolgokhoz, de a felindultságodból kiindulva lehet pont magadra ismertél :)

2012. máj. 1. 16:51
 3/17 anonim ***** válasza:
csak elegem van már a divatdrukkerezésből
2012. máj. 1. 16:55
 4/17 A kérdező kommentje:

Értem. Alapvetően én sem vagyok előítéletes sőt, de számomra ez olyan idegen. Van egy barátom aki bevallotta, hogy ő bizony nem szurkol senkinek, ő a szép focit szereti nézni, aki épp jól játszik annak szurkol. Na ezt elfogadom, ez is egy hozzáállás egyenes.

De az kicsit zavar ha emberek úgy verik a nyálukat a csapat eredményeire hogy előtte amikor sehol nem voltak, vagy épp megküzdöttek azért hogy odajussanak sehol nem voltak. És teszem azt később ha elmúlik a varázs továbbállnak.

Nincs ezzel sem baj, csak ne nevezzék magukat szurkolónak szerintem. Nem akarok én itt az erkölcs bajnoka lenni vagy ilyesmi :)))

Csak kíváncsi vagyok véleményekre gondoltam jó beszélgetés téma kulturáltan persze. Ki mit gondol erről.

2012. máj. 1. 16:59
 5/17 anonim ***** válasza:
Nekem is sok bajnokságból van kedvenc csapatom (Sevilla,Fradi,Lyon,Feyenoord), de nem tartom magam divatdrukkernek mivel minden mérkőzésüket nézem és ha tehetem ki is megyek a meccsükre. De nekem is van elég sok ismerősöm aki mindig a formájuk alapján váltogatja a csapatát. Sőt ismerek olyat is aki egyszerre szurkol a Reálnak és a Barcának. Na ilyentől kapok agyf*sz. :D
2012. máj. 1. 17:08
 6/17 anonim ***** válasza:

Természetes, hogy jobb formában lévő csapatok több nézőt vonzanak, mert több és szebb gólt lőnek mint a többi csapat, és jobb játékosaik vannak, akiktől szép megmozdulásokat látni rendszeresen.

Teljesen érthető, aki erre kíváncsi. Végül is a foci célja a szórakoztatás.

Az, hogy valaki annyira megkedveli az adott csapatot, hogy dicsérni kezdi és azt kívánja nyerjenek, az is okés.

Ha minden évben az adott bl címvédőt vagy bajnokot szeresse valaki, szerintem ritka, de ez is a magánügye az illetőnek.

Persze vicces tud lenni, hogy "tavaly a barcának drukkoltam, de most a bayern a kedvenc csapatom, a magyarok közül a vidi volt, de most inkább a győrt és a lokit szeretem". De ez már inkább vicces, nem kell vele foglalkozni.

2012. máj. 1. 17:08
 7/17 A kérdező kommentje:

Egyszerre a Realnak és a Barcának? WTF?! :D

Ez már tényleg a vicc kategória..

Amúgy azzal alapvetően semmi bajom, ha valaki több országból szurkol ha kitart mellettük. Attól még nem divat. Mivel például a holland bajnokságot nézne nyilván nem fogsz jövőre már az Ajaxnak szurkolni... :))

Engem is csak az ilyen megnyilvánulások zavarnak, meg az mint írtam hogy még nagy mellényel is vannak emberek vele.

Szerintem pont az a lényeg amit írtál, hogy megnézed a meccseket, együtt örülsz és szenvedsz a csapattal az évek alatt és amikor megvan a trófea édes az öröm. Részese voltál a folyamatnak. :)) Nem tudom érthető e ez a gondolatmenet.

2012. máj. 1. 17:21
 8/17 anonim ***** válasza:
Az Ajaxot minden jó érzésű ember utálja. Csak rá kell nézni a címerére... Jó most hogy a Feyenoord megint a régi fényében tündököl, ha esetleg Kuyt visszajönne nyáron a csapathoz az lenne a hab a tortán. :P Amúgy kérdező te melyik csapatnak drukkolsz?
2012. máj. 1. 22:11
 9/17 A kérdező kommentje:
Arsenal szurkoló vagyok! :)
2012. máj. 1. 22:35
 10/17 anonim ***** válasza:

Nekem is van egy két ilyen ismerősöm..Nagy Barcás és minden hétfőn:"Mit játszott a Barca?A low Real kikapott?"

Irritáló.

2012. máj. 2. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!