Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Titeket is zavarnak az ilyen...

Titeket is zavarnak az ilyen divatdrukkerek?

Figyelt kérdés

Itt most nem a csapatot vagy a szurkolóit akarom minősíteni, hanem azokat az embereket akikben nincs semmi hűség és éppen oda tartozónak vallja magát ahol "boldogabb az élet"

Például vannak olyanok akiknek minden országból van egy "kedvenc csapatuk" és teszem azt az egyik csapat rosszabb formában van simán lecseréli másikra az adott bajnokságon belül mert most őket látja nyerőnek... Pl egy ismerősöm most hirtelen Man city szimpatizáns lett hirtelenjében.. és többes szám első személyben beszél róluk úgy hirtelen..

Nekem semmi bajom azzal ha már a Cityt említettük konkrétan, hogy valaki mondjuk kis srácként kedvenc csapatának választja, vagy úgy hogy előtte nem szurkolt másnak. Ez normális, én is annak idején jó 12 éve nem azért választottam a csapatomat mert egy rakás szar volt, hanem mert beleszerettem a játékukba.

Csak nekem furcsa ha valaki előtte azt mondja hogy ő másnak szurkol és utána ez..

Számomra ez irritáló én soha az életben nem tudnék más csapatnak szurkolni eredménytől és bármilyen tényezőtől függetlenül. Szerintem ezt jelenti a szurkolás tartozni valahová.

Ti hogy vagytok ezzel?

2012. máj. 1. 16:41
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Engem pl. sokan divatdrukkereznek, mert a Barcelonának szurkolok és nem régóta. De könyörgöm, 2010 óta nézek a vb-n kívül más focit (mert a vb-t is csak bátyám és apám miatt néztem, gondolom ebből leszűrted, hogy lány vagyok). De azóta annyira megszerettem a focit, hogy minden meccsüket megnézem (az exem miatt a Real meccseket is nézem), de az angolok közül is van kedvencem, és nem egy nagy csapat, a QPR. Az ő meccseiket sajnos ritkábban tudom nézni, mert nincs digink, de neten folyamatosan követem.

Engem ezért idegesít a divat-drukkerezés, mert én nem tehetek róla, hogy csak 2 éve nézek rendszeresen focit, de már most tudom, hogy senki kedvéért nem fogom lecserélni a Barcelonát. (ez nekem akkora szerelem lett, hogy jövőre ki is költözök oda, tehát nem a levegőbe beszélek)

De magyarázd meg valakinek, hogy nem vagy divat szurkoló, hogyha csak 2 éve szurkolsz nekik...

2012. máj. 4. 23:13
 12/17 A kérdező kommentje:

Utolsó lány: én téged nem sorolnálak a divatdrukker kategóriába csak azért mert nemrég kezdtél szurkolni a Barcának.

Hadd idézzek magamtől:

"Nekem semmi bajom azzal ha már a Cityt említettük konkrétan, hogy valaki mondjuk kis srácként kedvenc csapatának választja, vagy úgy hogy előtte nem szurkolt másnak. Ez normális, én is annak idején jó 12 éve nem azért választottam a csapatomat mert egy rakás szar volt, hanem mert beleszerettem a játékukba."

Ebben benne van a lényeg a te helyzeteddel kapcsolatban is. Amikor elkezdtem az Arsenal szurkolni egyértelműen az Mu mellett magasan a legjobb angol csapat volt. Nem ezért hanem a játékukért szerettem beléjük. Akkor abban az időszakban én is ideges lettem volna ha valaki ledivatdrukkerez, mert tudom nem vagyok olyan és ezt bizonyítja az is hogy szívem örökre csak az Arsenalé

Már ami a focit illeti :))

Egyébként imponáló a hozzáállásod, most elképzeltem egy szép Arsenal-t szerető lányt aki hozzám passzol... :)) Hát az valami csoda lenne

2012. máj. 4. 23:59
 13/17 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.

Végre valaki, aki megérti az álláspontomat.:)

Én meg egy Barcelonás pasit szeretnék, mert amit az exemmel leműveltünk egy classico alatt, az nem semmi, "vérremenő" küzdelem volt. :)

Biztos találsz majd egy egy Arsenalos csajszit valamikor. :D

2012. máj. 5. 00:23
 14/17 anonim válasza:
AKKOR ÉN AZT MONDOM HAJRÁ ZTE!!! Hiába 1 silány győzelmünk van de ők a legjobbak akkor is, majd lesz jobb is!!! Még valami e mellet hajrá BARCELONA!!! Utolsó lánynak üzenem, akkor én is szeretnék egy olyan barátnőt aki szereti a focit akivel lehetne nézni jó kis meccseket! 24F , úgy, hogy ha gondolod ismerkedhetünk is.
2012. máj. 14. 18:12
 15/17 anonim ***** válasza:

Én divatdrukkernek számítok? :)

Nem értek a focihoz, inkább kézilabda-párti vagyok. De a van a közsségünknek egy saját focicsapata, megye1-ben játszanak :D az ő meccseikre mindig megyek, és szurkolok nekik. Illetve, az EB-t néztük az unokatetsvéremmel, és csak azért szurkoltam az olaszoknak, mert Balotellit tök jó arcnak tartottam, és mert a többi játékosnak is nagyon jól csengő neve volt. Ja, meg a Bayern-nek szurkolok, de az ő meccseiket nem szoktam nézni, csak a padtársam óriási rajongójuk, és mindig érdeklődök, hogy na mi történt velük :D

2012. szept. 15. 12:28
 16/17 anonim válasza:
De örülök, hogy valakinek ilyen nagy gondjai vannak, hogy "divatdrukkerek" léteznek. Nyilván nem valami dicséretes emberi vonás, hogy csak úgy az éppen jól menő gárda mellé pártol, de...elvégre is erről szól az élet. Lesznek hullócsillagok, és feltörekvőek, ez így természetes, így az is, hogy új klubot talál az ember , aminek szurkolhat. Nem lehet mindenki lokálpatrióta.
2012. szept. 15. 19:07
 17/17 A kérdező kommentje:

Hidd el örülnék ha ez lenne a "legnagyobb gondom" de közel sincs így..

Amúgy szerintem a szurkolási szokásainkban, hogy melyik oldalt képviseljük valahol visszaköszön a személyiségünk is , sok párhuzamot következtetést le lehet vonni egy egy emberről, lojalitás, hűségesség, liberálisabb vagy konzervatívabb a világszemlélete stb stb stb

Amúgy én abszolút megértem ha valaki másképp gondolkozik, így például ha valaki váltogatja a csapatait még ha számomra ez idegen is. Engem csak az szokott zavarni, ha ilyenkor az illető, nagyra van a csapatával, magával, és úgy tesz mintha a közösségük része lenne. Pl ahogy korábban is írták úgy veri a mellét az eredményekre hogy nem is nézi a meccseket, talán a kezdő tizenegyet se tudná felsorolni nem hogy a keretet. Ezzel sincs baj, csak zavaró, hogy ilyen emberek, oltogatják a többi kevésbé sikeres csapatot és annak szurkolóit akik valóban jóban rosszban kitartanak a csapatuk mellett. Mire fel? :)

2012. szept. 16. 01:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!