Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szeretnék járni Atlétikára de...

Szeretnék járni Atlétikára de zavarnak a melleim, mivel eléggé nagyok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Szeretnék járni atlétikára de zavarnak a melleim,mivel eléggé nagyok..Van egy barátnőm aki jár atlétikára..ő nagyon magas és vékony,szinte nincsenek is mellei..Láttam az edzzőstársait is, nekik sincs szinte mellük és mindegyik magas... én úgy 160 cm magas vagyok és nem vagyok sovány alkat...Elég félénk vagyok és félek hogy kicikiznének a melleim miatt..Mesélte hogy náluk van egy lány akinek kicsit nagyobb melle van és mindig rajta röhögnek az eddzésen,ugye amikor fut.. Tudom elég furcsa kérdés de tényleg kéne a segítség... Mit tegyek?

15/L

2013. okt. 25. 13:12
 1/7 anonim válasza:

Sportmelltartó?

Amúgy meg örülj, hogy vannak melleid. A többiek csak irigyek...

2013. okt. 25. 13:18
 2/7 anonim ***** válasza:
Egyrészt tényleg örülj, hogy nagyok a melleid, másrészt az atlétikai edzésektől, ha fogyni fogsz, akkor jelentősen veszítesz mellből is.
2013. okt. 25. 13:40
 3/7 *Glissade* ***** válasza:
0%
A nagy mell tényleg zavaró tényező és még csak nem is mutat jól, ahogyan ugrál sport közben. A melltartó kényelmetlen lehezt ês zavaró. Fogyj le!
2013. okt. 25. 14:04
 4/7 *Glissade* ***** válasza:
15%
A sporthoz kis mellek kellenek.
2013. okt. 25. 14:06
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem vagyok kövér se ilyesmi csak nagyok a melleim.. csak ez zavar.. jó sovány se vagyok hanem ilyen közepes tipús.
2013. okt. 25. 14:20
 6/7 *Glissade* ***** válasza:

A tênyek bizony fájdalmasak;)

Nálunk egy nagy mellű lány sem ment át a vizsgákon.

A hobbi sport oké, de a verseny sport, vagy komolyabb felejtő!

Zavaró b kosár méret felett...

2013. okt. 25. 18:46
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem akarsz inkább olyan sportot választani, ahol az alkati adottságait nem zavaróak?
2013. nov. 6. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!