Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járni akart velem egy osztálytársnőm, (aki eddig a
barátom volt) de kicsit zavart h nagyok a mellei ezért
visszautasítottam. Erre ellenem fordította az összes
osztálytársamat és most mindenki berágott rám. Mit
csináljak? (16F)
Figyelt kérdés
16F vagyok.Van egy osztálytársnőm, akivel nagyon jóban voltunk idáig, haverok voltunk meg minden de most megromlott közöttünk a viszony.Igazából az történt, h előző héten voltunk moziban (nem kettesben hanem haverok is voltak csajok-fiúk vegyesen) és azt mondta, h ő többet akar a barátságnál és járni szeretne velem.Én viszont bár nem akartam megbántani, de elutasítottam, mert kicsit zavar h nagyok a mellei.(Azt mondtam neki h jól néz ki tök jó csaj, meg aranyos meg rendes, csak túl nagyok a mellei).Az a gond, h azóta besértődött és az összes osztálytársaimat (haverjaimat) ellenem fordította...mindenki azt kérdezgeti h miért zavar az h nagyok a mellei meg milyen b**kó voltam meg hogy miért vagyok ilyen k*csög hogy nem akarok járni vele, mikor már régóta bejöttem neki stb.
A nővére két évvel idősebb nálam, ő is letámadott h miért utasítottam vissza a húgát meg h most állandóan otthon sírdogál neki és amikor bevallottam őszintén h mi történt, akkor a többi haverom előtt adott egy pofont...tiszta ciki volt....
Most mit csináljak???Hogyan tudnék kibékülni a lánnyal, (tök bánt h besértődött és eléggé hiányzik a társasága) meg az osztálytársaimmal, meg most akkor attól még h nagyok a mellei járjak vele vagy inkább keressek valaki mást?Most mit csináljak?Teljesen bizonytalan lett minden...Mit mondjak neki vagy hogyan rendezzem le?
Az élet nagy problémái... te tudod, hogy akarsz-e vele járni. Te tudod mit szeret, kedveskedj neki azzal.
2010. márc. 21. 20:40
2/15 anonim válasza:
Hát talán nem kellett volna megmondani, hogy egy ilyen dolog miatt nem akarsz vele járni. Tudod milyen bántó az, amikor egy olyan dolog miatt utasítanak el, amin nem tudsz változtatni? Kérj bocsánatot és mondd meg,hogy nem vagy belé szerelmes, ennyi a gond. Ha az elején is ezt mondtad volna, akkor nem lett volna ekkora cirkusz, bár tény, erősen túlreagálta, másoknak semmi köze hozzá. Egy bocsánatkérés azonban mentő lehet.
2010. márc. 21. 20:42
3/15 anonim válasza:
Nem értem, miért zavar ha nagyobbak a mellei?
2010. márc. 21. 20:43
4/15 anonim válasza:
ha nem akarsz a csajjal járni, akkor mond meg neki, érthetően, h bírod, de nem szeretnél többet ennél. meg.. gondoljon bele a csaj is.. jó barátok voltatok.. aztán ha összejöttök.. és netán egy kis idő múlva szakítotok... nem minden esetben végződik a szakítás jól.. úgy értem, h akkor a kapcsolat, a régi viszony megszakad. vagy egy szimpla bocsánat kérés is elég. Neked kell döntened.:)
2010. márc. 21. 20:45
5/15 anonim válasza:
Ne legyél hülye, a nagy mell az jóóóó. Kérj bocsánatot, mondd meg h hülye voltál, stb, aztán járj vele...
20f
2010. márc. 21. 20:49
6/15 anonim válasza:
nem értem.. miért annyira jó a nagy mell? valakinek az tetszik, valakinek a kicsi. nem azt mondom, h szúnyogcsípés, dee...
2010. márc. 21. 20:50
7/15 anonim válasza:
Nem értem mit vitatkoztok itt a mellméreten. Nekem is baromi rosszul esett volna, ha visszautasítanak bármikor is, mert nagy a mellem. Itt most nem ezen van a hangsúly, hanem azon, hogy EMIATT utasította vissza. Nektek hogy esne, ha visszautasítanának titeket egy olyan dolog miatt, amin nem tudtok változtatni?
2010. márc. 21. 20:52
8/15 anonim válasza:
nem veszekedés céljából írtam.. csak.. megjegyeztem.
átérzem a csaj "bánatát", de ennyire mégsem lennék depi azthiszem. engem azért cinkelnek, mert kicsik.. nekem se esik jól.. de nem törődök velük.. de kinek mi..:)
2010. márc. 21. 20:57
9/15 anonim válasza:
Én sem értem miért zavar, hogy nagyok a mellei :S. Még mindig jobb, mintha azért dobtad volna, mintha kicsi lenne.. Kényszerből ne járj vele, ha úgy érzed működne vele egy kapcsolat akkor miért ne?
2010. márc. 21. 21:00
10/15 A kérdező kommentje:
Igazából tényleg zavar egy kicsit h nagyok a mellei meg nem is igazán számítottam rá, h járni akar velem és mindezt épp most fogja megmondani, (1,5 éve ismerjük egymást és nem láttam azt rajta h tetszenék neki) de azóta elképzeltem h milyen érzés lenne pl. csókolózni vele vagy ha járnánk és szerintem nem lenne rossz, meg most hiányzik h nem beszélgetünk meg ilyesmi...szerintetek elszúrtam???Most vége van mindennek, többet nem beszél velem vagy mit csináljak???Nem akartam megbántani és tényleg rossz meg hiányzik...:(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!